15 серпня - закінчення реєстрації на Конгрес ініціатив Східної Європи у Польщі

8 Серпня 2013
14140
8 Серпня 2013
17:40

15 серпня - закінчення реєстрації на Конгрес ініціатив Східної Європи у Польщі

14140
15 серпня - закінчення реєстрації на Конгрес ініціатив Східної Європи у Польщі

У м. Люблін (Республіка Польща) 1-6 жовтня відбудеться Конгрес ініціатив Східної Європи. Цей захід реалізується в рамках діяльності аналітичного Центру східних компетенцій, заснованого за ініціативою міста Любліна, самоврядування Люблінського воєводства і Регіонального бюро Програми розвитку ООН (ПРООН) в Польщі.

 

Конгрес становить собою платформу для діалогу представників культурних і освітніх середовищ, органів місцевого самоврядування і державної влади, громадських організацій, митців і відповідальних осіб. Однією з головних цілей Конгресу ініціатив Східної Європи є зібрання практиків у галузі транскордонної співпраці з усіх держав Східного Партнерства.

 

До участі в заходах, що відбудуться в межах Конгресу ініціатив Східної Європи, запрошуються всі охочі, які заповнили реєстраційну форму, доступну на сайті Конгресу до 15 вересня. Офіційне запрошення отримують на конгрес буде надіслано лише тим, хто зареєструвався до 15 серпня.

 

Програма, список доповідачів, реєстраційна форма та інша інформація про захід міститься на сайті: www.kongres.lublin.eu.

 

Цього року в програмі заходу виокремлено спеціальну секцію - «Культура для Східного партнерства».

 

Одночасно з конгресом відбудеться фестиваль «Інтеграції-Медіації», покликаний продемонструвати різноманіття сучасної культури країн Східного партнерства. Також під час заходу буде проведено конкурс на кращі проекти транскордонного співробітництва.

 

Прес-служба Міністерства культури України

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Прес-служба Міністерства культури України
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14140
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду