23-28 липня –  6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art у Львові

23-28 липня – 6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art у Львові

17 Липня 2013
15497
17 Липня 2013
13:46

23-28 липня – 6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art у Львові

15497
23-28 липня –  6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art у Львові
23-28 липня –  6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art у Львові

23-28 липня у Львові відбудеться 6-й міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art. Гасло Фестивалю у цьому році -«Всесвіт складається не з атомів, він складається з коротеньких історій». 

 

До участі у конкурсі Wiz-Art надійшло 1457 фільмів із 39 країн світу, серед яких були відібрані найкращі: 20 з них увійдуть у конкурсну програму фестивалю. Всього за час фестивалю глядячі зможуть переглянути 110 короткометражних фільмів.

 

«Нове - це добре забуде старе» - таке твердження лежатиме в основі позаконкурсної програми «Прощання з плівкою», що представить ностальгічні стилізації молодих режисерів. Здивує програма «Ми - це світ», у якій зібрані фільми про глобальні проблеми та локальні рішення, особистісні рішення. Окрема програма українського кіно продемонструє, що серед вітчизняних режисерів нарешті з'явилася здорова конкуренція. Крім цього Wiz-Art 2013 розширить коло глядачів та глядачок і спробує задовольнити запити різних вікових та соціальних груп: у головній локації фестивалю буде спеціальний показ для людей похилого віку та підлітків «на районах».

 

Серед спеціальних гостей Львова - директор Лондонського фестивалю Філліп Ілсон з підбіркою британських фільмів, Марія Сіґріст, режисерка та акторка зі Швейцарії, а також режисери Кай Штаніке (Німеччина), Ромас Забараускас (Литва), Флоріан Похлатко (Австрія) та инших. Український погляд в журі представить режисер Дмитро Сухолиткий-Собчук.

 

Для висвітлення подій 6 Львівського міжнародного фестивалю Wiz-Art журналіст(к)ам необхідно заповнити акредитаційну форму на сайті Фестивалю http://wiz-art.com.ua/uk/festival/2012-07-22-11-57-47

 

Кінцевий термін подання - 22 липня. У разі надання акредитації вас буде повідомлено електронною поштою. Одна акредитація передбачає доступ до подій фестивалю для журналіста і фотографа/оператора.

 

Корисна інформація:

- програма фестивалю Wiz-Art 2013  http://wiz-art.com.ua/uk/wiz-art-2013

-журі 2013 http://goo.gl/BU25c

- історія Фестивалю http://goo.gl/5a5LV

- відеозвіт про Wiz-Art 2012 https://vimeo.com/53087261

 

Контакти: PR-менеджерка ЛМФКФ Wiz-Art Надія Парфан

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15497
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду