23 травня – засідання Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації

22 Травня 2013
15495
22 Травня 2013
12:22

23 травня – засідання Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації

15495
23 травня – засідання Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації

23 травня о 14 годині розпочнеться засідання Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації.

 

У порядку денному: питання нападу на журналістку 5 каналу Ольгу Сніцарчук і фотокореспондента газети «Коммерсант-Украина» Влада Соделая; законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо захисту прав дітей на безпечний інформаційний простір», (проект № 0945; н. д. Царьков Є., Лук'янова К., Унгурян П., Ковалевська Ю., Чорновіл Т., Григорович Л.). Законопроект готується до другого читання. Його ініціатори пропонують заборонити пропаганду гомосексуалізму та встановити кримінальну відповідальність за порушення цієї заборони.

 

Окрім цього, на порядок денний виносяться наступні питання:

- проект Закону «Про внесення змін до Закону України «Про захист суспільної моралі» щодо державного нагляду», (законопроект № 2142; Кабінет Міністрів України).

- проект Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості відносин власності стосовно засобів масової інформації» (законопроект № 2731; Азаров М., Кабінет Міністрів України).

- про затвердження рекомендацій слухань у Комітеті Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації на тему: «Впровадження цифрових стандартів мовлення в Україні», які відбулися 15 травня 2013року.

 

Засідання відбудеться за адресою: вул. М.Грушевського, 18/2; кімната № 11.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15495
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду