Суспільне мовлення у Росії стартує 19 травня (ПРОГРАМА)

Суспільне мовлення у Росії стартує 19 травня (ПРОГРАМА)

13 Травня 2013
5700
13 Травня 2013
14:19

Суспільне мовлення у Росії стартує 19 травня (ПРОГРАМА)

5700
Суспільне мовлення у Росії стартує 19 травня (ПРОГРАМА)
Суспільне мовлення у Росії стартує 19 травня (ПРОГРАМА)

Суспільне телебачення Росії (ОТР) почне мовлення 19 травня в полудень, і в перший день ефіру телеканал покаже випуски новин, кінофільми, а також низку розважальних та пізнавальних програм. Про це повідомляє інформагентство РИА Новости з посиланням на програму, опубліковану на сайті ОТР.

 

Новий телеканал стане автоматично доступним у мережах усіх операторів кабельного, супутникового і IP-телебачення Росії.

 

19 травня глядачі ОТР зможуть побачити випуски «Новости» кожну годину з 12.00 по 15.00, а також о 19.00 та 21.00. О 12.25 телеканал покаже проект «Велика країна», в якому будуть представлені найкращі сюжети регіональних телекомпаній про життя за межами столиці.

 

О 13.10 стартує «Нестандартна модель» - програма про науку, технології та бізнес. О 15.10 глядачі побачать програму «Це ви можете», яка є відродженням проекту, що виходив на ТБ СРСР в 70-і роки. Темою першого випуску стане «Порятунок людей під час повені», а гостем програми - відомий полярник Артур Чилінгаров.

 

О 17.00 ОТР представить програму «Право на щастя», присвячену дітям з особливостями розвитку. Мета проекту - показати, що вони можуть і повинні бути успішно інтегровані в суспільство. Ведучі програми - актори Гоша Куценко та Ксенія Алфьорова.

 

Молодіжний інформаційно-розважальний проект «Соціальна мережа» глядачі ОТР побачать о 18.00. Це репортерська програма про події в політичному, соціальному та культурному житті країни. Слідом, о 18.30 стартує «Культурний обмін з Сергієм Миколайовичем» - проект головреда видання «Сноб» про сфери культурного життя Росії.

 

О 21.10 у сітці мовлення - суспільно-політична передача «Прав? Так!». Це проект про діяльність громадських активістів - від учасників художньої самодіяльності до великих незалежних рухів, від приватної ініціативи до суспільних проектів.

 

О 22.00 телеканал покаже програму «Пряму мова» гендиректора ОТР Анатолія Лисенка.

 

У перший день на новому телеканалі глядачі також побачать художні фільми («Попутник» в 17.45, «День вчителя» в 19.25, «Ласкаво просимо, або Стороннім вхід заборонено» о 22.10). Завершиться перший день показом документального фільму про молодих вчених «Рух силою думки» в 23.30.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5700
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду