Анатолій Матешко починає зйомки українського музичного фільму для дітей «Трубач»

29 Квітня 2013
18762
29 Квітня 2013
16:35

Анатолій Матешко починає зйомки українського музичного фільму для дітей «Трубач»

18762
Анатолій Матешко починає зйомки українського музичного фільму для дітей «Трубач»

3 травня  ТОВ «УкрКіно» та «Українська продакшн студія» починають зйомки музичного дитячого фільму «Трубач».  Про це повідомляє ТОВ «УкрКіно».

 

Зйомки стрічки триватимуть у Києві протягом двох місяців - з травня по липень. Жанр фільму - музична комедія для дітей та сімейного перегляду. Тривалість - 85 хв.

 

Режисер стрічки - Анатолій Матешко, що став відомий після телесеріалу «День народження Буржуя». Для зйомок українського музичному фільму він тримав підтримку Державної агенції з питань кіно.

 

Як зазначається у повідомленні ТОВ «УкрКіно», стрічка  «Трубач» буде за сюжетом історією для і про дітей. Фільм розповідатиме про юного трубачого дитячого естрадно-духового оркестру «Березіль» Колю Соколова, який намагається, долаючи перешкоди, виграти конкурс на «Приз мера».

 

Творча група стрічки: режиссер - Анатолій Матешко, оператор - Юрій Король,  художник - Юрій Ларіонов, композитор - Сергій Рябцев (композитор і учасник гурту «Gogol Bordello»), продюсер -  Ольга Журженко. У головних ролях знялись: Олексій Горбунов, Володимир Горянський, Нонна Грішаєва, Юрій Рудковський, Леонід Шевченко (Коля Соколов).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду