Томенко простить призупинити трансляцію його програм в ефірі ТВі

25 Квітня 2013
19815
25 Квітня 2013
15:12

Томенко простить призупинити трансляцію його програм в ефірі ТВі

19815
Наразі він веде цикли «7 чудес України: замки, палаци, фортеці» та «7 природних чудес»
Томенко простить призупинити трансляцію його програм в ефірі ТВі

Голова парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації Микола Томенко просить не транслювати його пізнавальні програми на період, поки не будуть реалізовані вимоги журналістів. Про це йдеться на його персональному сайті.

 

«Микола Томенко з огляду на ситуацію, що склалася довкола телеканалу ТВІ, з етичних міркувань та враховуючи те, що він як голова Комітету з питань свободи слова та інформації підтримує право журналістів даного каналу на безперешкодну професійну діяльність та їхні вимоги про забезпечення невтручання в діяльність каналу і припинення випадків цензури, просить на період, поки не будуть реалізовані вимоги журналістів, не транслювати в ефірі ТВі програми з циклу "7 чудес України: замки, палаци, фортеці" та "7 природних чудес", де він є ведучим», - йдеться у повідомленні.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», вчора, 24 квітня, від участі в ефірі каналу ТВі відмовився народний депутат Анатолій ГриценкоЗа його словами, він не хоче зашкодити страйкуючим журналістам. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19815
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Віктор
3991 дн. тому
Коваль коня кує, а жаба ногу підставляє. А чому ж наш принциповий віце-спікер ВРУ не подав у відставку після ухвалення мовного закону. А як гаряче обурювався!?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду