Академія Ківалова буде готувати журналістів і обіцяє працевлаштувати всіх випускників

8 Квітня 2013
19243
8 Квітня 2013
21:14

Академія Ківалова буде готувати журналістів і обіцяє працевлаштувати всіх випускників

19243
Академія Ківалова буде готувати журналістів і обіцяє працевлаштувати всіх випускників

Національний університет «Одеська юридична академія» відкриває факультет журналістики. Про це повідомила «Українська правда» з посиланням на прес-службу депутата від Партії регіонів, президента університету Сергія Ківалова.

 

«Будуть готувати професіоналів масмедіа: журналістів теле-, радіо та друкованих ЗМІ, фотокореспондентів, а також фахівців цифрових медіа та інтернет-комунікацій», - цитує УП повідомлення прес-служби Ківалова.

 

В університеті відзначають наявність бази практики для студентів: в університету є власний телеканал «Академія», а також укладені угоди з телеканалами «Репортер», «Третій цифровий» та «Здоров'я».

 

«Всі випускники факультету журналістики в майбутньому будуть працевлаштовані», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19243
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nik
4006 дн. тому
представляю себе так - вы трудоустроины, вот контракт на два дня, мы,отвечаем, за свои слова, к стати - оплата газетами! Подсчитай - отвечает, за базар! пр - все же!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду