Сергій Дорофеєв переходить на «Інтер» (ОНОВЛЕНО)

6 Квітня 2013
22961
6 Квітня 2013
14:39

Сергій Дорофеєв переходить на «Інтер» (ОНОВЛЕНО)

22961
бо бачить тут більше можливостей для реалізації себе як медіаменеджера і ведучого
Сергій Дорофеєв переходить на «Інтер» (ОНОВЛЕНО)

Ведучий програми «Портрети з Сергієм Дорофеєвим» на 5-му каналі, Сергій Дорофеєв переходить на «Інтер». Цю інформацію  джерел «Української правди» «Детектор медіа» підтвердив сам журналіст.

 

Нагадаємо, у січні цього року співпрацю з 5-м каналом припинила ведуча Анна Безулик.

 

Як стало відомо, у понеділок, 8 квітня, журналіст планує записати для «Інтера» інтерв`ю з патріархом Кирилом.

 

За джерелами «Детектор медіа», очікується, що Сергій Дорофеєв працюватиме у команді Анни Безулик на проекті «Позаочі». Нагадаємо, за форматом, у «Позаочі» подаються інтерв’ю з відомими особами. Програма стартувала на «Інтері» в 2007 році. У вересні минулого року на основі цього проекту на «Інтері» стартував проект «Люди світу».

  

У коментарях ТК Сергій Дорофеєв розповів, що нині вивчає організаційні питання щодо можливості співпраці у кількох проектах, а інформацію  щодо роботи над «Позаочі» назвав новою для нього. «Наразі усі деталі лише розглядаються в рамках переговорів між мною та "Інтером"», - сказав журналіст.

 

Щодо свого особистого рішення Сергій Дорофеєв відзначив, що бачить на «Інтері» більше можливостей для реалізації себе як медіаменеджера і ведучого, ніж мав на 5-му каналі. «Це мій перший канал, на якому я працював в Україні. Це канал, що гарантував та забезпечив мені високу ступінь професійної свободи. За це я завжди буду вдячний своїм співробітникам і колегам з 5-го каналу, та особисто Петру Олексійовичу Порошенку», - сказав ведучий.

 

Також він додав: «Мені би хотілося, щоб аналогічна ступінь професійної свободи була в мене й на телеканалі "Інтер". Це велика компанія з великим телевиробництвом, і така робота ближча до того, чим я опікувався в Мінську. На 5-му, каналі  форматному, мені цього бракувало».

 

Сергій Дорофеєв - теле- і радіоведучий, викладач маркетингу ЗМІ з Білорусі. Жив і працював у Мінську. У Білорусі його останній телеефір відбувся під час президентських виборів  (ток-шоу «Вибір» від 19 грудня 2010р.) Після цього ефіру президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав Дорофеєва "молодим журналістом, якого потрібно поставити на місце". Сергій пішов з білоруського каналу ОНТ та в 2011-му розпочав співпрацю з українським 5-мканалом». У листопаді  2012 року відзначений премією «Телетріумф» у номінації «Інтерв'юер».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Максима Поліщука

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22961
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Partos
4007 дн. тому
Atos, очевидно, якусь уже вкрай "гнустную гадость" написав, якщо "убрали" твій комент. Як відомо на це ти здатен... Чи може змінився за "длитедьное отсутствиє"?
Міна
4007 дн. тому
шкода Дорофєєва.Мабуть він до кінця так і не приїхав з Білогрусії
atos
4007 дн. тому
Почему убрали мой коммент??? " Это ЦЕНЗУРА на "Телекритике"? Позор !
Андрій Гокеїст
4008 дн. тому
Давай, дасвідання!
Галина
4008 дн. тому
Схоже, з 5-го технологічно висмикують знакових людей, тих, хто має значну популярність, однак неприйнятну для влади позицію. Знакові люди, які приймають красиві фінансові пропозиції себе спалюють. Безулик протрималась тиждень, Дорофєєва може й взагалі не випустять... Або ж жорстко зламають. перетворять на шустера. Повернути собі репутацію авторитетного журналіста потім практично неможливо. А глядач тим часом втрачає якісну аналітику і справжі інтерв'ю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду