Церемонію нагородження премією «Гордість країни-2012» вестимуть Марченко і Куликов

1 Квітня 2013
21578
1 Квітня 2013
18:05

Церемонію нагородження премією «Гордість країни-2012» вестимуть Марченко і Куликов

21578
Церемонію нагородження премією «Гордість країни-2012» вестимуть Марченко і Куликов

4 квітня Фонд Віктора Пінчука у партнерстві з телеканалом СТБ та газетою «Факты» проведе 10-ту щорічну церемонію нагородження лауреатів загальнонаціональної премії «Гордість країни». Захід відбудеться на сцені Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка. Початок о 19.00. Про це повідомляє прес-служба Фонду Віктора Пінчука.

 
Церемонію проведуть телеведучі Оксана Марченко та Андрій Куліков.

 

Метою премії «Гордість країни», як зазначає Фонд, є вшанування надзвичайних вчинків звичайних людей. Премія створює позитивний приклад для суспільства, даруючи громадянам віру в свої сили, самоповагу та гордість за свою вітчизну. Цьогорічні лауреати були визначені в таких номінаціях: Всім світом; Особисте досягнення; Дитяча мужність; Сімейна історія; Видатні приклади відваги; Лікар року; Сила духу; Почуття обов'язку; Рекорд року; Рідкісний талант; Народний герой.

 

В церемонії нагородження цьогорічних лауреатів візьмуть участь державні та громадські діячі, українські спортсмени та представники культури.

 

Телетрансляція церемонії нагородження «Гордість країни-2012» відбудеться 13 квітня о 22.00 на телеканалі СТБ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21578
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду