ТСН заявляє, що змусила правоохоронців порушити справу проти «чернігівського різника»

20 Березня 2013
18678
20 Березня 2013
11:11

ТСН заявляє, що змусила правоохоронців порушити справу проти «чернігівського різника»

18678
ТСН заявляє, що змусила правоохоронців порушити справу проти «чернігівського різника»

Вчора, 19 березня, було порушено кримінальне провадження ще за трьома статтями проти «чернігівського різника» - колишнього міліціонера міста Борзни. На думку телеканалу «1+1», це сталося завдяки сюжетам ТСН.

 

Правоохоронці довгий час ігнорували заяви постраждалих, але, як наголошує прес-служба каналу «1+1», після розслідування ТСН та сюжету Алли Скорик у випуску новин від 18 березня зреагували. Чернігівського майора, що порізав вагітну жінку, відтепер звинувачено ще у двох злочинах, а його батька-місцевого бізнесмена - у здирництві.

 

«Після суспільного резонансу, який викликав жахливий злочин, правоохоронні органи почали ворушитися. Почали говорити жертви, які боялися довгі роки. І ось після вчорашнього сюжету, мені зателефонував родичі загиблої Наталі Корецької і сказали, що нарешті, через 15 років порушили кримінальну справу. Фактично за всіма епізодами, що ми показали в випуску новин на ранок порушили кримінальне провадження, а факти долучені до протоколу.  Журналісту приходиться порушувати страшні теми, прикро, але в наших реаліях, це єдиний шанс, аби  винного притягнули до відповідальності», - говорить кореспондентка ТСН Алла Скорик.

 

Факти, які виявили журналісти ТСН, були озвучені у випуску новин. Усі нові кримінальні провадження - за цими фактами. Колишньому міліціонеру Борзни інкримінують замах на життя вагітної Оксани Циганок, причетність до вбивства 18-річної Наталі Корецької, побиття єгеря під час виконання ним службових обов'язків.

 

ТСН обіцяє взяти справу під свій контроль та інформувати про розвиток розслідування та нові факти в цих справах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18678
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду