ICTV покаже телепрем'єру стрічки «Наші котики»

ICTV покаже телепрем'єру стрічки «Наші котики»

7 Жовтня 2020
2145
7 Жовтня 2020
18:41

ICTV покаже телепрем'єру стрічки «Наші котики»

2145
У День захисника України ICTV представить марафон кращих патріотичних стрічок українського кіно.
ICTV покаже телепрем'єру стрічки «Наші котики»
ICTV покаже телепрем'єру стрічки «Наші котики»

14 жовтня ICTV покаже телепрем'єру фільму «Наші котики», бойовики «Червоний» і «Киборги» та всі серії нового бойовика «Доброволець». Про це повідомляє пресслужба телеканалу.

Драму Ахтема Сеітаблаєва «Киборги» про бої за Донецький аеропорт, що стала найкасовішим українським фільмом в історії місцевого прокату, покажуть о 10:00. 

Показ шести серій бойовика «Доброволець» Сеітаблаєва почнеться о 14:15. Художня історія розповість про добровольця Дмитра, який повертається з фронту і намагається адаптуватися до життя на мирній території. Але і тут він продовжить боротьбу за свою країну.

О 20:00 почнеться історичний фільм режисера Зази Буадзе «Червоний». Це екранізація однойменного роману Андрія Кокотюхи про воїна УПА. Стрічка отримала не тільки позитивні відгуки від українських глядачів, а й була відзначена міжнародними кінокритиками. Драма брала участь в національному відборі на ювілейну 90-ту кінопремію «Оскар».

Прем'єру фільму «Наші котики» ICTV покаже о 22:30. Це трагікомічна історія про перші місяці війни на Сході України, коли фронт ще тримали добровольці. Серіал режисера Володимира Тихого в сатиричній манері описує події на фронті і доводить, що гумор - найкращі ліки проти того жаху, який несе війна.

У фільмі з'являються Путін в костюмі матрьошки, ворона, яка знищує російський «спецназ», розбомблена Червона площа в Москві, смерть із косою та інші неполіткоректні, але багатозначні образи. 

Нагадаємо, що «1+1» 14 жовтня покаже телепрем’єру драми «Черкаси».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2145
Читайте також
06.10.2020 12:00
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
4 163
03.10.2020 16:30
Ярослав Підгора-Гвяздовський
для «Детектора медіа»
6 317
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду