5 канал транслював піар Порошенка і «Європейської солідарності» під час онлайн-уроків

5 канал транслював піар Порошенка і «Європейської солідарності» під час онлайн-уроків

23 Квітня 2020
7493
23 Квітня 2020
14:25

5 канал транслював піар Порошенка і «Європейської солідарності» під час онлайн-уроків

7493
На відміну від «каналів Медведчука», 5-й канал не прибрав рухому стрічку з екранів під час телеуроків.
5 канал транслював піар Порошенка і «Європейської солідарності» під час онлайн-уроків
5 канал транслював піар Порошенка і «Європейської солідарності» під час онлайн-уроків

Під час онлайн-уроків, що транслюються на 5 каналі, з екранів не зникав рухомий рядок із заголовками політичних новин, зокрема й тими, що зображають у вигідному світлі власника каналу Петра Порошенка та його партію «Європейська солідарність». Про це йдеться в матеріалі оглядача «Детектора медіа» Ярослава Зубченка.

Зокрема, крім інформації про поточну політичну ситуацію, під час навчання школярі дізналися, що фонд Петра Порошенка передав до Вінницької центральної лікарні відремонтований апарат штучної вентиляції легень та 900 комплектів захисного одягу, а раніше допоміг іншим медичним закладам Вінниці.

Крім того, у рухомому рядку з’являються новини про представників «Європейської солідарності»: Андрія Парубія, Артура Герасимова, Володимира В’ятровича тощо. Також до і після телеуроків 5 канал показав рекламу програми «Гончаренко рулить», ведучим якої є народний депутат України від «ЄС» Олексій Гончаренко.

Із 6 квітня 5 канал із 10.00 до 12.00 транслює телеуроки для сьомого класу.

Над проєктом дистанційної освіти «Всеукраїнська школа онлайн» працює збірна команда медіафахівців – фрілансери, працівники телеканалів СТБ, «1+1», Новий канал, «Інтер», ICTV, «Україна» та продакшн-студій Patriot, «Квартал 95» та «Мамахохотала». Телеуроки без реклами можна дивитись на ютуб-каналі Міністерства освіти і науки.

Нагадаємо, раніше «Детектор медіа» оглядав прояви політичного піару та зловживання увагою під час телеуроків на телеканалі так званої групи Медведчука — «112», ZIK і NewsOne. Офіс президента України заявив, що домовився з усіма телеканалами, які показують уроки в рамках проєкту «Всеукраїнська школа онлайн», щоб під час трансляцій в їх ефірі не було жодних політичних сюжетів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7493
Читайте також
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
для однако
1435 дн. тому
сори но например религия более опасна , например какая самая популярная професия среди педофилов ? да и например каналы типа 1+1, 112, ньюсван, зик чем не копрофагия ? чем не рейдерство то что делают зелёные со страной ? :)))
Helga
1435 дн. тому
Ха, судячи по коментам - люблять боти не тільки пороха, але й подвійні стандарти.
однако
1435 дн. тому
В обществе много отвратительных явлений. Как, например, растление малолетних (педофилия), мошенничество, копрофагия (говноедство), рейдерство, глисты, фекофилия, эметофилия, урофагия, зоофилия (скотоложство)... Только почему-то акцент всегда делается не на тех явлениях, которые наносят реальный вред обществу, а на разной ерунде.
Слава
1436 дн. тому
А що учні шкіл у нас беруть участь у виборах? Якщо ви вже такі дотошні, тоді приберіть будь-яку "політику" з телевізора. Щоб не "травмірофать". Телевізор же діти дивляться!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду