Олена Лукаш стала головною героїнею ток-шоу про Майдан, — моніторинг

Олена Лукаш стала головною героїнею ток-шоу про Майдан, — моніторинг

25 Лютого 2020
3222
25 Лютого 2020
14:06

Олена Лукаш стала головною героїнею ток-шоу про Майдан, — моніторинг

3222
Соратниця Портнова поширювала свої ідеї навіть на тому ефірі, куди її не запросили.
Олена Лукаш стала головною героїнею ток-шоу про Майдан, — моніторинг
Олена Лукаш стала головною героїнею ток-шоу про Майдан, — моніторинг

Телеканал NewsOne скористався річницею трагічних подій Революції гідності, аби підіграти організаторам кампанії з дискредитації Майдану. Учасники ток-шоу «Український формат», зокрема Олена Лукаш, повторювали «викривальні» тези щодо «фейковості» Небесної сотні та непричетності міліції до вбивств. Про це йдеться в огляді політичних ток-шоу за 17-21 лютого.

Після зміни ведучого (Василь Голованов перейшов у табір Ріната Ахметова) в «Українському форматі» мало що змінилось. Тепер програму ведуть Віталій Дикий та Діана Панченко. До студії запросили Олену Лукаш, а її опонентам, які були в меншості, або не давали змоги озвучити свою позицію, або затикали рота. «У нас високі рейтинги. Так що все доречно», — відповіла ведуча на зауваження щодо недоречності порівняння беркутівців і протестувальників.

Олена Лукаш була також учасницею «Свободи слова Савіка Шустера» на каналі «Україна», однак тут їй опонували інші гості, а Савік Шустер обмежував тривалість її промов. Противагою «антимайданівським» програмам могло стати «Право на владу» на «1+1», однак закінчилось скандалізацією теми подій на Майдані. У студії «1+1» були присутні адвокатка родин Небесної сотні Євгенія Закревська, авторка книжки про Майдан Соня Кошкіна, генпрокурор Руслан Рябошапка та керівниця Державного бюро розслідувань Ірина Венедиктова. Однак керівники правоохоронних органів не змогли розповісти про розслідування людською мовою, а ведуча все одно цитувала Олену Лукаш. Більше про ці та інші ток-шоу читайте в матеріалі Ярослава Зубченка.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду