У Литві покажуть адаптацію української комедії «Скажене Весілля»

У Литві покажуть адаптацію української комедії «Скажене Весілля»

21 Січня 2020
2039
21 Січня 2020
18:45

У Литві покажуть адаптацію української комедії «Скажене Весілля»

2039
«Скажене Весілля» є першим випадком експорту власного оригінального формату фільму, створеного в Україні.
У Литві покажуть адаптацію української комедії «Скажене Весілля»
У Литві покажуть адаптацію української комедії «Скажене Весілля»

Про це повідомляє пресслужба Film.ua.

Зазначається, що на початку 2019 року компанія Film.ua Distribution уклала угоду з «ACME Film» — кінопрокатною компанією з Литви, яка придбала права на виробництво локальної адаптованої версії «Скаженого Весілля» з опціоном виробництва латвійської і естонської версій фільму.

31 січня у Литві відбудеться прем’єра фільму «Importinisjaunikis» («Імпортний наречений»).

Головну роль нареченого зіграв Феліпе Габріель Дос Сантос Ксав'є – відомий бразильський футболіст, мультихудожник та модель, відеоблогер YouTube, який мешкає в Латвії. Феліпе знайшли через блог, у якому він розповідає, як вчить латвійську мову. А завдяки зйомкам в «Імпортному нареченому» він заговорив ще й литовською.

«Було більше ніж легко адаптувати сценарій до локального литовського ринку. Не тільки через те, що ми, як східні європейці, маємо багато спільного в культурі, а ще й тому, що й досі маємо схожі традиції та традиційне мислення. Наприклад – бути кращими за своїх сусідів, хизуватися достатком чи успіхами навіть якщо це не робить нас щасливішими», - прокоментував продюсер литовської адаптації Жилвінас Науйокас.

Нагадаємо, 25 грудня 2019 року відбулася прем’єра другої частини комедії – «Скажене Весілля 2». Перша частина фільму, формат якої й було адаптовано, вийшла на великі екрани 4 жовтня 2018 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2039
Читайте також
30.12.2019 13:30
Ігор Грабович
для «Детектора медіа»
15 092
16.07.2019 10:00
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
3 298
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду