Кримінальна драма «Схованки» візьме участь у Göteborg Film Festival у Швеції

Кримінальна драма «Схованки» візьме участь у Göteborg Film Festival у Швеції

28 Грудня 2019
1586
28 Грудня 2019
13:04

Кримінальна драма «Схованки» візьме участь у Göteborg Film Festival у Швеції

1586
43-й Göteborg Film Festival триватиме з 24 січня по 3 лютого 2020 року.
Кримінальна драма «Схованки» візьме участь у Göteborg Film Festival у Швеції
Кримінальна драма «Схованки» візьме участь у Göteborg Film Festival у Швеції

Про участь українського серіалу у кінофестивалі повідомляє пресслужба Film.ua.

Зазначається, що «Схованки» будуть представлені на дводенній конференції TV Drama Vision, яка проходить під час фестивалю. На ній щороку розповідають про вироблені за межами Скандинавії міжнародні серіали, що, як очікується, вплинуть на світову серіальну індустрію у новому році.

Також кінопроєкт буде представлений у рамках спеціальної програми. Щороку одному з серіалів програми фестиваль влаштовує сесію binge watching – показ усіх епізодів підряд. У 2018 році відбувся такий показ німецького проєкту «Вавилон – Берлін», у 2019 – італійського «Il Miracolo». А в 2020 році глядачі побачать усі серії «Схованок».

За сюжетом серіалу, у звичайній квартирі батько і донька грають у схованки. Батько шукає дівчинку, але не знаходить... Пізніше в мережі з'являється відео, де зникла дівчинка тримає табличку із загадковою комбінацією цифр. Очевидно, що дитина викрадена, і це - лише перша з численних жертв, які безслідно зникли в маленькому промисловому містечку. Молоді детективи Варта Наумова та Максим Шумов розслідують складну справу, розбираючись з особистими проблемами...

Проект «Серіалу» брав участь у пітчингу телесеріалів Odesa IFF ScripTeast Series Projects на минулорічному Одеському міжнародному кінофестивалі. Навесні цього року серіал було відібрано для показу на конференції MIPDrama Buyers Summit у Каннах.

Також «Схованки» стали учасником відразу кількох авторитетних світових кіноподій — The Great Series Summit в Кельні, Sеrie Series в Фонтенбло і на кіноринку NATPE в Будапешті.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1586
Читайте також
15.11.2019 13:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
3 290
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
бизнес не без агрессора
1577 дн. тому
При этом юрфирма, выступавшая на стороне Микитася, имеет офисы в Симферополе и Москве (!) http://attorneys.ua/ru/offices/
stopraid
1580 дн. тому
В Украине вся жизнь - криминальная драма. Сплошное рейдерство и беспредел. В качестве примера: https://newsmir.info/1936533
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду