«Укрпошта» запустила онлайн-передплату на друковані видання

«Укрпошта» запустила онлайн-передплату на друковані видання

13 Грудня 2019
2605
13 Грудня 2019
15:13

«Укрпошта» запустила онлайн-передплату на друковані видання

2605
В АТ «Укрпошта» запустили тестову версію проєкту, який дозволить оформлювати онлайн-передплату на близько три тисячі українських та іноземних газет і журналів, з яких – 2252 всеукраїнські та 814 іноземні видання.
«Укрпошта» запустила онлайн-передплату на друковані видання
«Укрпошта» запустила онлайн-передплату на друковані видання

Про це повідомляється на сайті Міністерства інфраструктури України.

«Продовжуємо оновлювати послуги та розвивати онлайн канали комунікацій із клієнтами. Тепер передплата журналів і газет також діджиталізується. Це не тільки сучасний спосіб оформлення видань, а ще й підтримка друкованих медіа», — повідомив голова Укрпошти Ігор Смілянський.

Потрібне видання можна знайти та обрати за назвою, передплатним індексом, тематикою. На сторінці видання розміщена інформація про мову видання, періодичність виходу, мінімальний термін передплати, тощо. Клієнт може розрахуватися за оформлене замовлення платіжною карткою без сплати додаткової комісії.

Для оформлення передплати необхідно зайти на головну сторінку сайта Укрпошти у розділ «Передплатити».

Нагадаємо, з 7 жовтня «Укрпошта» відкрила передплату газет та журналів на перше півріччя 2020 року за електронною версією каталогу, а з 15 жовтня за друкованими каталогами.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2605
Читайте також
15.02.2019 13:30
Віра Черемних
для «Детектора медіа»
2 643
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юрий
1589 дн. тому
Стандартное ежегодное предложение, только есть одно НО, в Днепре почту уже не разносят - банально для этого нет почтальонов. На них нет денег, в то время как всеукраинкий директор получает миллионы и областной 50 000 грн в месяц :(
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду