Проєкт судової журналістики «Ґрати» запустив власний сайт

Проєкт судової журналістики «Ґрати» запустив власний сайт

5 Листопада 2019
3438
5 Листопада 2019
20:04

Проєкт судової журналістики «Ґрати» запустив власний сайт

3438
На сайті будуть розділи «Статті», «Онлайн», «Монологи», «Процеси» та інші.
Проєкт судової журналістики «Ґрати» запустив власний сайт
Проєкт судової журналістики «Ґрати» запустив власний сайт

Про це розповів у Facebook головний редактор видання Антон Наумлюк.

«Ми сьогодні відкрили сайт нашої редакції "Ґрати", хоча працюємо вже два місяці. Треба сказати, що за цей час про сайт запитували тільки друзі та адвокати, а решта цілком обходилися сторінкою в фейсбуці і телеграм-каналом. Ну або не читали нас зовсім, а даремно звичайно», - зазначив він.

Наумлюк зазначив, що видання планує робити «монологи» - інтерв'ю без редакційного впливу.

«Ми хочемо дати героям можливість говорити про важливі для них і читачів речах. У "темах" ми будемо збирати все найважливіше з конкретних тем, а "процеси" будуть присвячені конкретним судовим процесам. У планах, зрозуміло, подкасти (та всі їхні роблять) і "онлайни" судових засідань. Ми, до речі, почнемо з судового процесу у справі Сервера Мустафаєва і хлопців з "другої Бахчисарайської групи" Хізб-ут Тахрір. Крим взагалі для нас в пріоритеті», - зазначив головред.

Він додав, що видання писатиме про переслідування журналістів; реформування судової системи і правоохоронних органів; про суди по сепаратизму, держзраді і тероризму на Донбасі; про екстрадиційні суди та інще.

Нагадаємо, проєкт «Ґрати» розпочав роботу у вересні 2019 року в соціальних мережах «Телеграм», «Фейсбук», «Твіттер». Заявлялося, що сайт з'явиться пізніше і ресурсом пояснювальної судової журналістики. Працюватимуть дві мовні версії сайту – українська та російська.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3438
Читайте також
15.09.2019 10:00
Інна Семенюк
Наталія Пахайчук
для «Детектора медіа»
3 255
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду