У роботі сайта ДБР стався збій

У роботі сайта ДБР стався збій

24 Жовтня 2019
1862
24 Жовтня 2019
12:19

У роботі сайта ДБР стався збій

1862
Станом на 12:20 24 жовтня не вантажиться головна сторінка сайта. Переглянути будь-яку інформацію на порталі неможливо.
У роботі сайта ДБР стався збій
У роботі сайта ДБР стався збій

У четвер, 24 жовтня, «Детектор Медіа» помітив, що офіційний сайт Державного бюро розслідувань не працює. При заході на головну сторінку ресурсу відомства вказано: «The website encountered an unexpected error. Please try again later» (На веб-сайті виникла несподівана помилка. Будь ласка, спробуйте пізніше).

У пресслужбі «Детектору Медіа» підтвердили, що сайт відомства не працює. Наразі там з’ясовують причину збою. У ДБР уточнили, що сайт не працює з самого ранку 24 жовтня.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ДБР отримало доступ до даних журналістів «Схем». Журналісти стверджують, що рішення ухвалене в рамках провадження щодо відпочинку Петра Порошенка на Мальдівах.

У ДБР ще 6 серпня повідомили, що розслідують можливі факти організації незаконного переправлення через український державний кордон колишнього президента України.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1862
Теги:
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду