Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО (ДОПОВНЕНО)

Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО (ДОПОВНЕНО)

21 Жовтня 2019
3697
21 Жовтня 2019
16:07

Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО (ДОПОВНЕНО)

3697
Український актор, телеведучий та гуморист Сергій Сивохо став радником секретаря Ради національної безпеки і оборони України з питань реінтеграції і відновлення Донбасу.
Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО (ДОПОВНЕНО)
Сергій Сивохо став радником секретаря РНБО (ДОПОВНЕНО)

Про це він 21 жовтня повідомив на своїй сторінці в Facebook, оприлюднивши фото посвідчення.

«Починаю тиждень на новій посаді: Радник секретаря РНБО з питань реінтеграції і відновлення Донбасу. Для мене це велика відповідальність! Планів неймовірну кількість! Попереду багато складної і важливої роботи», – розповів він.

Посвідчення видане 18 жовтня й дійсне до 18 жовтня 2021 року.

Сергій Сивохо уточнив, що займатиметься лише гуманітарною політикою й відповідатиме «за роботу з людьми і смислами».

«Працювати буду з великою і цілеспрямованої командою. УЦсі вони, як і я, вихідці з Донбасу, і у нас величезне бажання закінчити цю війну, у тому числі в головах», – додав він.  

Нагадаємо, Сергій Сивохо – український актор, телеведучий, гуморист, тренер  шоу «Ліга Сміха», грав у КВН. На позачергових парламентських виборах балотувався по 49-му одномандатному округу — це Костянтинівка, Дружківка, Костянтинівський та Червоноармійський райони Донецької області, проте до Верховної Ради не пройшов. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3697
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду