«Інтер» оголосив дату прем’єри нового сезону шоу «Орел і решка»

«Інтер» оголосив дату прем’єри нового сезону шоу «Орел і решка»

16 Вересня 2019
3843
16 Вересня 2019
14:15

«Інтер» оголосив дату прем’єри нового сезону шоу «Орел і решка»

3843
На телеканалі «Інтер» 29 вересня о 11:00 стартує новий сезон тревел-шоу «Орел і решка» – «Івлєєва vs Бедняков».
«Інтер» оголосив дату прем’єри нового сезону шоу «Орел і решка»
«Інтер» оголосив дату прем’єри нового сезону шоу «Орел і решка»

Про це повідомляє пресслужба каналу. 

«На численні прохання шанувальників проєкту в шоу повернулися Настя Івлєєва і Андрій Бедняков. Разом вони відправляться в захоплюючу подорож. У новому сезоні ведучі не тільки будуть показувати глядачам, де і як краще відпочити. Але і будуть змагатися один з одним в іскрометному гуморі і відчайдушної сміливості», – йдеться в повідомленні.

Головний принцип нового сезону – «Можливо все!». Прем’єрний випуск «Івлєєва vs Бедняков» розпочнеться в Мілані.  

Як писав ДМ, 27 серпня 2019 року ведучими тревел-шоу «Орел і решка» на телеканалі «Інтер» стали Настя Івлєєва і Андрій Бедняков. Зйомки нового сезону проєкту стартували під назвою «Івлєєва vs Бедняков».

Андрій Бедняков став ведучим проєкту «Орел і решка» у 2011 році, замінивши на посаді Алана Бадоєва. Його співведучими були Жанна Бадоєва, Леся Нікітюк і Настя Коротка. Він був ведучим протягом восьми сезонів, під час яких облетів майже 100 міст світу. Настя Івлєєва вела програму «Орел і решка. Перезавантаження» два роки. 

Державна прикордонна служба 5 лютого 2019 року повідомила, що не пропустила в Україну російську відеоблогерку, ведучу програми «Орел і решка. Перезавантаження» Анастасію Івлєєву через незаконне відвідування Криму. Пані Івлєєву не пустили в Україну та заборонили їй відвідувати Україну протягом трьох років.

На «Інтері» стартував новий сезон шоу «Орел і решка», присвячений дивам світу. Перший випуск нового сезону «Орел і решка. Дива світу» вийшов в ефір 1 вересня. Новий сезон складатиметься з 20 випусків. Ведучими шоу стали Аліна Астровська та Антон Зайцев.

Фото: Інтер

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3843
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду