Грузинський телеканал зазнав кібератаки

Грузинський телеканал зазнав кібератаки

13 Серпня 2019
1082
13 Серпня 2019
14:35

Грузинський телеканал зазнав кібератаки

1082
Грузинський телеканал «Пірвелі» 13 серпня зазнав кібератаки, яка спричинила збій у роботі медіа.
Грузинський телеканал зазнав кібератаки
Грузинський телеканал зазнав кібератаки

Про це повідомляє керівництво каналу TV Pirveli на Facebook-сторінці, передає «Грузія online».

У ефірі телеканалу наразі не виходять інформаційні та політичні передачі, натомість транслюють лише художні фільми.

«Сьогодні вранці на центральний сервер каналу була здійснена кібератака, яка повністю паралізувала його роботу, через що повноцінне мовлення неможливе. У ефір не вийшла передача "Діловий ранок" й досі не виходять інформаційні та політичні передачі», – йдеться в повідомленні.

За даними керівництва каналу, кібератака сталася о 05:00 (о 04:00 за київським часом). Міністерство внутрішніх справ Грузії проводить перевірку.

Телеканал «Пірвелі» мовить у Грузії з 2015 року. Засновника і власника телеканалу, бізнесмена Вахтанга Церетелі 8 серпня допитали в рамках кримінального провадження про відмивання близько 17 мільйонів доларів, фігурантами якого є засновник і колишній глава наглядової ради «TBC банку» Мамука Хазарадзе і його заступник Бадрі Джапарідзе. Вахтанг Церетелі є сином Автанділа Церетелі, який, за даними слідства, також замішаний у справі про легалізацію незаконних доходів. Сам Вахтанг Церетелі пов'язує свій виклик до слідчого зі спробою чинити тиск на вільні ЗМІ.

Фото: TV Pirveli

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1082
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду