Ексжурналіст стане головою Київської обласної держадміністрації

Ексжурналіст стане головою Київської обласної держадміністрації

26 Червня 2019
1997
26 Червня 2019
17:30

Ексжурналіст стане головою Київської обласної держадміністрації

1997
Колишній журналіст Михайло Бно-Айріян стане головою Київської обласної державної адміністрації. Його кандидатуру 26 червня підтримав Кабінет міністрів України.
Ексжурналіст стане головою Київської обласної держадміністрації
Ексжурналіст стане головою Київської обласної держадміністрації

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента. 

Уряд 26 травня підтримав запропоновані Президентом України Володимиром Зеленським кандидатури голів восьми обласних державних адміністрацій.

«Головою Київської обласної державної адміністрації став Михайло Бно-Айріян, Донецької ОДА – Павло Кириленко, Закарпатської ОДА – Ігор Бондаренко, Херсонської ОДА – Юрій Гусєв, Черкаської ОДА – Ігор Шевченко, Луганської ОДА – Віталій Комарницький, Одеської ОДА – Андрій Андрейчиков, Львівської ОДА – Маркіян Мальський», – йдеться в повідомленні.

Михайло Бно-Айріян працював журналістом у газеті «Бізнес», за час роботи він написав понад 330 публікацій. Він закінчив КНУ ім. Т. Г. Шевченка. Фахівець з міжнародних відносин, економіст-міжнародник, перекладач з арабської мови (диплом магістра з відзнакою). Працював заступником директора з комунікацій та міжнародного співробітництва ДП «Національна енергетична компанія «Укренерго». У 2015-2016 рр. – директор департаменту стратегічного планування та європейської інтеграції Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Також обіймав посаду відповідального секретаря Ради експортерів при МЗС України.

Нагадаємо, Володимир Зеленський призначив головою своєї АдміністраціїАндрія Богдана. Бізнес-партнер Володимира Зеленського по групі компаній «Квартал» Сергій Шефір став першим помічником президента. Кирило Тимошенко, який зробив промо кампанії Зеленського, а також сценарист «Слуги народу» Юрій Костюк призначені заступниками глави адміністрації президента.

Зазначимо, що Кирило Тимошенко був помічником-консультантом на громадських засадах позафракційного народного депутата Андрія Денисенка. GoodMedia, зокрема, виробляла відеорекламу про досягнення уряду Володимира Гройсмана, ролики на замовлення Міністерства інформаційної політикифільм «Битва за Дніпро»про роль команди Ігоря Коломойського в подіях 2014 року, посткарди для країн-учасниць «Євробачення» тощо. Також його продакшн знімав телефільм «5 днів з Кононенком» про народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Ігоря Кононенка, який показали 5 канал і Прямий канал.

Серед відомих робіт Кирила Тимошенка — відеоролик Володимира Зеленського на стадіоні з викликом Петра Порошенка на дебати. Також він відповідав за інавгурацію новообраного президента, а раніше – за інавгурацію пана Порошенка.

Фото: Facebook-сторінка Михайла Бно-Айріяна

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1997
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду