«Інтер» і НТН транслюватимуть Європейські ігри-2019

«Інтер» і НТН транслюватимуть Європейські ігри-2019

19 Червня 2019
2521
19 Червня 2019
16:50

«Інтер» і НТН транслюватимуть Європейські ігри-2019

2521
Телеканали «Інтер» і НТН ексклюзивно транслюватимуть Міжнародні комплексні спортивні змагання Європейські ігри-2019. Церемонію відкриття ігор показуватимуть у прямому ефірі на «Інтері» 21 червня о 22:00.
«Інтер» і НТН транслюватимуть Європейські ігри-2019
«Інтер» і НТН транслюватимуть Європейські ігри-2019

Про це повідомляє прес-служба «Інтера».

Повний розклад трансляцій ігор та основні новини будуть публікувати на сайті minsk2019.inter.ua.

На період проведення змагань на каналах буде запроваджене спецпрограммування.

«Оскільки подій багато, ми будемо їх висвітлювати одразу на двох телеканалах групи – "Інтері" та НТН. Основний акцент буде зроблений на трансляціях фіналів. Тобто 99% мовлення Європейських ігор у нашому ефірі – це реальна боротьба за медалі. Всього у нас заплановано на даний момент 52 трансляції: 19 – на "Інтері" і 33 – на НТН», – розповів керівник редакції спортивних програм телеканалу «Інтер» Роман Кадємін.

Зазначається, що щодня на каналі НТН виходитимуть огляди попереднього дня. Крім того, про ігри говоритимуть в ефірі «Ранку з Інтером».

Міжнародні комплексні спортивні змагання серед спортсменів Європейського континенту пройдуть з 21 по 30 червня у Мінську, у них візьмуть участь збірні 50 європейських країн, у тому числі і України. Загалом буде розіграно 199 комплектів нагород у 15 видах спорту і 23 дисциплінах. А у 8 видах спорту будуть розіграні ліцензії на Олімпійські ігри 2020 у Токіо. Представляти Україну на Європейських іграх 2019 поїдуть близько 200 спортсменів. Вони змагатимуться за медалі в 21 дисципліні.

Нагадаємо, 16 чеврня в ефірі суспільного каналу «UA: Перший», на сайті каналу та на цифровій платформі «UA: Спорт» транслювали наживо Чемпіонат Європи з футболу UEFA U-21 2019, який триватиме з 16 по 30 червня в Італії.

Фото: прес-служба «Інтера»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2521
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду