«112 Україна» запускає нове ток-шоу «Чому так?»

«112 Україна» запускає нове ток-шоу «Чому так?»

1 Червня 2019
3271
1 Червня 2019
17:33

«112 Україна» запускає нове ток-шоу «Чому так?»

3271
Програма виходитиме щосуботи о 19:15. Перший випуск покажуть 1 червня.
«112 Україна» запускає нове ток-шоу «Чому так?»
«112 Україна» запускає нове ток-шоу «Чому так?»

Про це повідомляє прес-служба «112 Україна».

Вестимуть ток-шоу Еліна Бекетова та Євгенія Скорина. Разом із гостями та експертами вони обговорюватимуть питання якісного медобслуговування в Україні, зростання тарифів на комунальні послуги, низьких пенсій та трудової еміграції тощо.

«Разом із ведучими в студії "112 Україна" буде знаходитися соціальний доктор і експерт Андрій Пальчевський, відомий своїми влучними коментарями політичної та економічної ситуації в країні», - анонсують на каналі.

Як писав «Детектор медіа», Пальчевський є одним із постійних гостей ефірів «112 Україна» та NewsOne. Ведучі шоу представляють його як президента клініки Eurolab та телеведучого. При цьому його балотування в Держдуму РФ від Партії любителів пива та коротке перебування на посаді заступника міністра в уряді Азарова ніхто не згадує.

Як виявив автор ДМ Ярослав Зубченко, прогнози Пальчевського не збуваються (Порошенко досі не втік із країни), його висновки помилкові (бізнесмен вирішив, що дзвінок про замінування зірве дебати, хоча йому пояснювали, що це не так), його заяви маніпулятивні (мовляв, Порошенко за 30 років найбільше фігурував на телебаченні), а його риторика неприпустима (зокрема жарти про косоокість інших гостей).

Нагадаємо, раніше на каналі «112 Україна» припинила свій вихід програма «Хто кому Рабінович». Вона виходила по неділях рівно два з половиною роки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3271
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду