Порошенко звинуватив Зеленського в порушенні закону щодо дебатів

Порошенко звинуватив Зеленського в порушенні закону щодо дебатів

19 Квітня 2019
1369
19 Квітня 2019
21:58

Порошенко звинуватив Зеленського в порушенні закону щодо дебатів

1369
Кандидат у президенти Петро Порошенко під час національних дебатів на Суспільному мовнику звинуватив свого опонента Володимира Зеленського в порушенні закону щодо передвиборних дебатів.
Порошенко звинуватив Зеленського в порушенні закону щодо дебатів
Порошенко звинуватив Зеленського в порушенні закону щодо дебатів

«Це неповага до виборців і порушення закону щодо забезпечення необхідності дебатів», – так Петро Порошенко прокоментував той факт, що Володимир Зеленський не прийшов на дебати на Суспільному.

Зазначимо, що закон «Про вибори Президента України» передбачає проведення передвиборних дебатів за рахунок коштів державного бюджету в разі призначення другого туру виборів. Закон регламентує, що вони проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування між 19:00 і 22:00 у прямому ефірі тривалістю не менше 60 хвилин і зобов’язує Суспільне телебачення і радіо транслювати ці дебати. Однак закон не зобов’язує кандидатів до обов’язкової участі в них і не передбачає відповідальності за відмову від участі.

Нагадаємо, що 19 квітня кандидати в президенти України Петро Порошенко та Володимир Зеленський провели дебати на столичному НСК «Олімпійський». Порошенко запропонував своєму опонентові продовжити дискусію під час офіційних національних дебатів у студії Суспільного мовника.

Проведення національних дебатів перед другим туром президентських виборів передбачено та регламентовано законом. Дебати проводяться за кошти державного бюджету. У випадку відсутності на дебатах одного з кандидатів весь ефірний час (одна година) надається іншому кандидату для передвиборної агітації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1369
Читайте також
23.04.2019 13:17
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
5 286
19.04.2019 17:05
«Детектор медіа»
0
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
shmul
1803 дн. тому
Ничего, скоро прилетит слуга народа на зелёном вертолёте, из самого Израиля. И будет всем так хорошо, что аж прекрасно, что прямо взвоют все от радости! http://sluganarodu.org/slugi/category41/region19/city373/id2428
макс
1804 дн. тому
Порошенко звынуватыв Зеленского в том что тот не набил ему морду за не честные ответы и брехливые. Полная победа Зеленского на дыбатах.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду