Порошенко вважає неповагою до Тимошенко запрошувати її ведучою на дебати

Кандидат у президенти, чинний Президент України Петро Порошенко вважає неповагою до Юлії Тимошенко та її виборців пропозицію Володимира Зеленського запросити її в якості ведучої на дебати між кандидатами, що вийшли в другий тур.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації президента, цитуючи Петра Порошенка.

«Моя позиція наступна: дебати – це не є шоу. Я вважаю, що подібне зневажливе, або легковажне звернення – це є неповага до політика Юлії Володимирівни Тимошенко, яка зайняла третє місце. І, до речі, неповага до її виборців. А більше 2,5 мільйонів громадян проголосувало за Юлію Володимирівну, щоб вона сьогодні була в тій ролі, яку їй спробував відвести Володимир Зеленський», – відповів Петро Порошенко на запитання журналістів щодо пропозиції кандидата в Президенти Володимира Зеленського запросити Юлію Тимошенко в якості ведучої на дебати між кандидатами.

За словами Петра Порошенка, він з повагою ставиться до виборців, які проголосували як за нього, так і за інших кандидатів під час першого туру.

Нагадаємо, 3 квітня у Facebook було опубліковане відеозвернення Володимира Зеленського до Петра Порошенка з викликом провести дебати на стадіоні у Києві за присутності «усіх телеканалів та усіх журналістів». Кандидат також закликав провести медичну експертизу на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин.

4 квітня вночі на сторінці у Facebook Петра Порошенка з’явилося відеозвернення з відповіддю на заклик Володимира Зеленського про дебати на «Олімпійському» – він погодився.

4 квітня Володимир Зеленський у ще одному відеозверненні запросив Юлію Тимошенко стати ведучою цих дебатів.

Фото: прес-служба АП

Print Friendly, PDF & Email

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *