Держкомтелерадіо оголосив два тендери майже на 8 млн грн (Доповнено)

Держкомтелерадіо оголосив два тендери майже на 8 млн грн (Доповнено)

20 Березня 2019
1439
20 Березня 2019
11:36

Держкомтелерадіо оголосив два тендери майже на 8 млн грн (Доповнено)

1439
Державний комітет телебачення і радіомовлення оголосив тендери на проведення двох інформаційних компаній щодо НАТО та запровадження європейських стандартів у країнах ЄС на суму 7 мільйонів 940 тисяч.
Держкомтелерадіо оголосив два тендери майже на 8 млн грн (Доповнено)
Держкомтелерадіо оголосив два тендери майже на 8 млн грн (Доповнено)

Тендери проводитимуться через систему «Прозоро».

Перший тендер з очікуваною вартістю 4 240 000 грн стосується організації та проведення Всеукраїнської інформаційно-роз’яснювальної кампанії щодо змісту і засад взаємодії України з НАТО та ролі НАТО у зміцненні міжнародної стабільності і безпеки.

 Друга інформаціяйна кампанія стосуватиметься успішного досвіду впровадження європейських стандартів в усіх сферах життя, у тому числі в бізнесі, науці, культурі, а також громадській діяльності в державах – членах ЄС. На неї Держкомтелерадіо розраховує витратити 3 700 000 грн.

Обидві кампанії підрядники мають провести до 30 червня 2019.

Також, як повідомляє прес-служба комітету,  через відкриті торги буде закуплено послугу з організації та проведення двох загальнонаціональних соціологічних досліджень щодо ставлення громадськості до вступу України в НАТО та інтеграції України до ЄС, очікуваною вартістю 800 тисяч грн.. Пропозиції на участь у тендері слід надавати до 4 квітня 2019 року.

Планує Держкомтелерадіо  провести всеукраїнський конкурс на кращу публікацію в аудіовізуальних (електронних), друкованих засобах масової інформації, теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції. На це буле виділено 350 тис. грн. Свої пропозиції можна подавати до 4 квітня 2019 року.

Як вже повідомляв «Детектор медіа», торік у комітету не вийшло провести торги з вибору підрядника соціологічного дослідження щодо ставлення громадськості до вступу України в НАТО (400 тис. грн) та організаторів конкурсу на найкращу публікацію у друкованих засобах інформації, теле- і радіопередачу про НАТО та державну політику у сфері євроатлантичної інтеграції.

Нагадаємо, у 2018 році Держкомтелерадіо за результатами тендерів уклав дві результативні угоди з мільйонними бюджетами на проведення інформаційних компаній щодо НАТО (2 млн 499 тис. грн) та  щодо «результатів впровадження реформ та інституційних перетворень в Україні, як складової євроінтеграційного процесу» (2 млн 987 тис. 654 грн). Переможцем обох тендерівстало ТОВ «Український інститут розвитку медіа» медіаменеджерки Олени Громницької, яка в минулому з-поміж іншого працювала в холдингу «Главред-медіа» разом із Олегом Наливайком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1439
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду