Сайт МінТОТ атакували хакери

Сайт МінТОТ атакували хакери

15 Листопада 2018
1134
15 Листопада 2018
15:00

Сайт МінТОТ атакували хакери

1134
14 та 15 листопада на офіційний сайт Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та переміщених осіб (МінТОТ) здійснена кібератака. Наразі сайт не працює
Сайт МінТОТ атакували хакери
Сайт МінТОТ атакували хакери

Про це повідомляється на сторінці міністерства у Facebook.

«Зловмисники не полишають надії отримати доступ до офіційного веб-сайту МТОТ: протягом декількох днів здійснюються спрямовані хакерські атаки на офіційний веб-сайт МТОТ, в результаті яких невідомі поширюють спам контент шляхом модифікації сторінок», – йдеться в повідомленні.

За повідомленням міністерства, кібератака сталася «після оприлюднення інформації про створення тристоронньої платформи (Україна, Молдова, Грузія), ініційованої Міністром В. Чернишем для протидії гібридним методам впливу РФ».

Міністерство нагадує, що попередня атака була здійснена 2-3 листопада 2018 року і допускає, що для вказаних хакерських атак могли бути задіяні спецслужби Російської Федерації.

МінТОТ наразі проводить заходи щодо збереження даних сайту. 

Нагадаємо, за словами міністра закордонних справ Павла Клімкіна, за чотири роки Росія здійснила близько 6 тисяч кібернападів на Україну.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1134
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду