Новим шеф-редактором MC Today став Віталій Шкіль

Новим шеф-редактором MC Today став Віталій Шкіль

17 Вересня 2018
2104
17 Вересня 2018
17:50

Новим шеф-редактором MC Today став Віталій Шкіль

2104
В онлайн-журналі про підприємництво MC Today відбулися кадрові зміни.
Новим шеф-редактором MC Today став Віталій Шкіль
Новим шеф-редактором MC Today став Віталій Шкіль

Новим шеф-редактором видання став Віталій Шкіль, який до цього працював на посаді заступника головного редактора. Про нове призначення написала на своїй сторінці у Facebook керівниця проекту Віра Черниш.

«Сьогодні важлива подія для команди MC Today - домовилися з Віталієм Шкілем, що він з цього дня буде шеф-редактором, буде повністю нести відповідальність за поточну роботу редакції, самостійно приймати рішення по контенту і їх впроваджувати», - повідомила вона.

Окрім того, в MC Today відкриваються три вакансії: молодшого автора редакції, редактора спецпроектів і фахівця з b2b-продажу. Детальніше про них можна почитати за посиланням.

В 2017 році видання Marketing Challenge змінило формат та перетворилося на MC Today. Тоді команда видання вирішила перейти від вузькопрофільної маркетингової тематики до більш широкого кола тем, пов’язаних з підприємництвом. У квітні 2018 року сайт MC Today провів редизайн та залучив нових партнерів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2104
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду