«Укрзалізниця» вивчає ефект від замовленого за 740 тис. грн SMM

«Укрзалізниця» вивчає ефект від замовленого за 740 тис. грн SMM

13 Серпня 2018
4110
13 Серпня 2018
17:34

«Укрзалізниця» вивчає ефект від замовленого за 740 тис. грн SMM

4110
У ПАТ «Укрзалізниця» зазначають, що платитимуть виконавцю робіт із просування сторінки у Facebook тільки за фактично надані послуги, а не всю суму, вказану у договорі. Також на держпідприємстві ще будуть визначатися щодо доцільності подальшої співпраці із ним.
«Укрзалізниця» вивчає ефект від замовленого за 740 тис. грн SMM
«Укрзалізниця» вивчає ефект від замовленого за 740 тис. грн SMM

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Детектора медіа, який надали у прес-службі «Укрзалізниці». 

Раніше ДМ повідомляв, що «Укрзалізниця» замовила послуги з підтримки сторінки у Facebook до кінця 2018 року на 740 тис. грн. В інформаційному запиті ДМ поцікавився, чим була обгрунтована така вартість послуг. У відповідь в «Укрзалізниці» зазначили, що будуть розраховуватися за надані послуги по факту, тобто загальна вартість може зменшитися.

«Вартість послуг визначалася на основі моніторингу даного ринку. "Укрзалізниця" не має зобов‘язань перед контрагентом замовляти послуги на суму, вказану в угоді. Розрахунок передбачено тільки за фактично надані послуги, які відповідатимуть вимогам товариства. Усі угоди, укладені згідно з внутрішніми документами товариства та законодавством України, відображені у ProZorro. Наразі жодних коштів за договором з просування сторінки ПАТ "Укрзалізниця" в соціальній мережі Facebook не було сплачено», - повідомила прес-служба держпідприємства.

Також в «Укрзалізниці» зазначили, що наразі «вивчають ефект від послуг», що надаються в межах укладеної угоди.

«Перспективи подальшої співпраці з конкретним контрагентом, якого було залучено до виконання названих робіт, планується визначити за результатами вже перших етапів співробітництва, після чого товариство прийматиме рішення щодо доцільності продовження співпраці», - повідомили у прес-службі.

Нагадаємо, що для просування сторінки у соцмережі Facebook ПАТ «Укрзалізниця» уклало договір із фізичною особою - підприємцем Романом Русановим. Загальна вартість замовлених послуг складає 652 тис. 820 грн. Окрім того, якщо станом на 21 грудня 2018 року кількість підписників на сторінці зросте з 28 до 78 тис. осіб, виконавець отримає додатково 87 тис. грн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4110
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду