В Україні запустили Євроінтеграційний інтернет-портал

В Україні запустили Євроінтеграційний інтернет-портал

19 Травня 2018
1455
19 Травня 2018
12:19

В Україні запустили Євроінтеграційний інтернет-портал

1455
На сьогодні портал має дев’ять розділів. Оновлювати сайт планують щодня.
В Україні запустили Євроінтеграційний інтернет-портал
В Україні запустили Євроінтеграційний інтернет-портал

18 травня віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе презентувала Євроінтеграційний інтернет-портал, повідомляється на сайті Кабінету міністрів України.

Повідомляється, що на онлайн-платформі зібрана актуальна інформація про євроінтеграційні процеси в Україні. На сьогодні портал має дев’ять розділів, в яких, як стверждують в уряді, міститься інформація щодо перебігу реформ у країні у зв'язку з імплементацією Угоди про асоціацію.

Зазначається, що сайт оновлюється щодня. Актуальні євроінтеграційні новини – у рубриках «Прес-центр», «Історії успіху», «Аналітика та публікації». Портал також містить щотижневі «Євроінтеграційні дайджести», на які можна підписатись.

Євроінтеграційний портал розроблений коштом ЄС в межах Проекту ЄС Association4U («Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС») за підтримки Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції України та Офісу віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України – у рамках реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018-2021 роки та відповідного Плану заходів на виконання Стратегії.

Раніше повідомлялося, що уряд затвердив план заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікацій у сфері євроінтеграції. У плані йдеться про організацію та проведення масштабної інформаційної кампанії, оприлюднення результатів імплементації положень Угоди про асоціацію та інші заходи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1455
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду