Роскомнагляд розблокував 3 мільйони IP-адресів

Роскомнагляд розблокував 3 мільйони IP-адресів

28 Квітня 2018
1103
28 Квітня 2018
16:45

Роскомнагляд розблокував 3 мільйони IP-адресів

1103
Але відомство продовжує спроби блокування Telegram.
Роскомнагляд розблокував 3 мільйони IP-адресів
Роскомнагляд розблокував 3 мільйони IP-адресів

Роскомнагляд розблокував три підмережі іноземних хостинг-провайдерів із метою «уникнути обмеження доступу до добропорядних інтернет-ресурсів». Про це йдеться у повідомленні на сайті відомства, передає Gordonua.com.

«IP-адреси Telegram, які є у складі цих підмереж, повністю встановлено і заблоковано. У зв'язку з цим розблокування підмереж ніяк не вплине на рівень деградації мессенджера», – заявили в відомстві.

Канал у Telegram RKNShowtime, який стежить за поповненням реєстру заборонених сайтів, повідомив, що Роскомнагляд зняв із блокування дві підмережі компанії Amazon і підмережу найбільшого європейського хостинг-провайдера OVH. За його даними, всього розблоковано 3,2 мільйона IP-адрес.

Нагадаємо, що Роскомнагляд намагається заблокувати роботу месенджера Telegram з 16 квітня. При спробах заблокувати месенджер Роскомнагляд заблокував велику кількість адрес, зокрема через це постраждали IP-адреси Google, Amazon, Microsoft та інших великих хостинг-провайдерів.

22 квітня Telegram закликав росіян влаштувати акцію проти блокування месенджера. На знак «підтримки вільного інтернету» пропонувалося запустити з вікна паперовий літачок.

Також через заборону Telegram інтернет-користувачі тролили Роскомнагляд в сервісі Google Maps.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1103
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду