Ілон Маск заявив про створення власної медіа-імперії Thud

Ілон Маск заявив про створення власної медіа-імперії Thud

15 Березня 2018
1367
15 Березня 2018
18:11

Ілон Маск заявив про створення власної медіа-імперії Thud

1367
Представник Маска підтвердив, що той не жартував і «Thud» дійсно є назвою компанії, але відмовився від подальших подробиць.
Ілон Маск заявив про створення власної медіа-імперії Thud
Ілон Маск заявив про створення власної медіа-імперії Thud

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск оголосив про намір зайнятися медіа-бізнесом. Про це повідомляє видання «Медуза».

Так, бізнесмен у Твітері опублікував лаконічне повідомлення «Thud», пізніше пояснивши, що це назва його «нової міжгалактичної медіа-імперії».

Представник Маска підтвердив Variety, що той не жартував і «Thud» дійсно є назвою компанії, але відмовився від подальших подробиць. Журналісти звернули увагу, що в базі даних реєстрації доменів GoDaddy вже зарезервовано адресу thud.com. Інформація про його власників недоступна.

Раніше видання The Daily Beast повідомило, що Маск будував плани про покупку сайту фейковий новин The Onion, але в підсумку найняв декількох його ключових співробітників для роботи над новим секретним проектом. Зокрема, в команді Маска працюють колишні головний редактор The Onion Коул Болтон і виконавчий редактор Бен Берклі. Самі вони заявили, що займуться «новим комедійним проектом».

Нагадаємо, раніше засновник компанії SpaceX Ілон Маск виклав у мережу відеоролик, в якому зібрав усі невдалі спроби посадити Falcon 9, із підписом «Як не посадити ракету-носій».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1367
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду