YouTube видалив відео, на якому зафіксована причетність росіянина до провокацій в Україні – СБУ

1 Березня 2018
1325
1 Березня 2018
13:57

YouTube видалив відео, на якому зафіксована причетність росіянина до провокацій в Україні – СБУ

1325
Служба безпеки України повідомляє, що отримала повідомлення від адміністрації YouTube про винесення попередження та видалення зі сторінки служби відео «СБУ фіксує активізацію спецслужб РФ для дестабілізації ситуації в країні», яке було продемонстроване на офіційному брифінгу керівництва СБУ
YouTube видалив відео, на якому зафіксована причетність росіянина до провокацій в Україні – СБУ

Про це СБУ повідомила на власній сторінці у Facebook.

«Підставою для такого рішення стали "відмітки" відео інтернет-користувачами як неприпустимого. Адміністрація YouTube підтримала цю позицію. Наразі наші фахівці, використовуючи запропонований YouTube інструментарій, з’ясовують причини прийняття такого рішення», – йдеться в повідомлені.

СБУ також звертає увагу на те, що серед кількох відео, розміщених за підсумками брифінгу, для видалення було обрано лише те, «де залучений до здійснення провокацій громадян РФ демонструє свої документи».

Нагадаємо, у 2017 році СБУ звинуватила декілька спільнот в соцмережах у маскуванні як патріотичні й спробах дестабілізації.

Протягом 2017 року СБУ внесла до ЄРДР 40 кримінальних проваджень стосовно адміністраторів антиукраїнських спільнот у соціальних мережах, відносно 37 суд виніс обвинувальні вироки.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1325
Читайте також
08.05.2011 10:06
Георгій Почепцов
, для «Детектор медіа»
1 916
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду