Новий скандал, пов’язаний із харасментом у Голівуді – заява Уми Турман

Новий скандал, пов’язаний із харасментом у Голівуді – заява Уми Турман

4 Лютого 2018
1728
4 Лютого 2018
13:02

Новий скандал, пов’язаний із харасментом у Голівуді – заява Уми Турман

1728
Голівудська зірка, американська кіноакторка Ума Турман заявила про домагання продюсера Гарві Вайнштейна.
Новий скандал, пов’язаний із харасментом у Голівуді – заява Уми Турман
Новий скандал, пов’язаний із харасментом у Голівуді – заява Уми Турман

Про це повідомляє «112 Україна» з посиланням на Variety.

За словами Уми Турман, після успіху фільму «Кримінальне чтиво» Гарві Вайнштейн запросив її зустрітися в готелі в Парижі і запропонував сходити в сауну. За словами Турман, тоді вона швидко пішла.

Через деякий час вона зустріла його в готелі в Лондоні.

«Він штовхнув мене. Спробував забратися на мене. Намагався показати свої геніталії. Він робив багато неприємних речей», — розповіла вона.

Представник Вайнштейна відповів, що слова Турман про фізичний напад «не відповідають дійсності».

Бенджамін Браман, адвокат продюсера Гарві Вайнштейна, заявив, що заява Уми Турман про домагання з боку продюсера буде ретельно вивчено, повідомляє Hollywood Reporter.

За словами адвоката, не виключено, що проти актриси буде подано судовий позов. «Пан Вайнштейн визнає, що зробив некрасивий крок щодо міс Турман 25 років тому, про який пошкодував і за який одразу вибачився», — сказав Браман.

Однак адвокат задався питанням, чому Турман вирішила розповісти про домагання з боку Вайнштейна лише через чверть століття. Також, за словами Брамана, до реальних подій актриса додала і «помилкові звинувачення».

Нагадаємо, про те, що американський продюсер Гарві Вайнштейн десятками років відкуплявся від звинувачень в сексуальному переслідуванні, стало відомо з розслідування газети The New York Times.  

Пілся того, як правда стала відомою, Вайнштейна звільнили з The Weinstein Company, а його дружина Джорджина Чапман подала на розлучення.  Також числені жертви продюсера почали відкрито заявляти про його неприпустиму поведінку, серед них - відомі акторки Анджеліна Джолі та Гвінет Пелтроу.

За підрахунками The Guardian, нині список усіх жінок, які заявили про переслідування з боку Вайнштейна, перевалив за 50 осіб.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1728
Читайте також
08.11.2018 10:30
Олександра Горчинська
для «Детектора медіа»
1 464
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду