Розенко анонсував прем’єру фільму про Симона Петлюру цього року

Розенко анонсував прем’єру фільму про Симона Петлюру цього року

28 Січня 2018
1574
28 Січня 2018
17:35

Розенко анонсував прем’єру фільму про Симона Петлюру цього року

1574
В Україні у 2018 році, крім прем'єри фільму «Крути 1918», очікується ще один патріотичний фільм - про Симона Петлюру.
Розенко анонсував прем’єру фільму про Симона Петлюру цього року
Розенко анонсував прем’єру фільму про Симона Петлюру цього року

Про це заявив віце-прем'єр-міністр Павло Розенко під час урочистостей, що відбулися біля Меморіалу пам'яті Героїв Крут на Чернігівщині, повідомляє «Укрінформ». 

Художній фільм називатиметься «Таємний щоденник Симона Петлюри».

«Сьогодні ми не лише формально говоримо про те, що ми всі в Україні будемо проводити такі заходи. Пам'ять Героїв Крут ми хочемо увічнити в історії не лише через монументи. Ми з нетерпінням чекаємо в цьому році на прем'єру художнього фільму про Героїв Крут. Я переконаний, що цей фільм стане в один ряд із такими фільмами, як "Кіборги", який зібрав величезну аудиторію в цілому по Україні. Я переконаний, що він буде перекладений іноземними мовами та показаний по всьому світу.

В цьому році ми очікуємо і прем'єру художнього фільму про Симона Петлюру - "Таємний щоденник Симона Петлюри". Це означає, що держава особливо звертає увагу на розвиток військово-патріотичного виховання в Україні. І так буде й надалі», - запевнив Павло Розенко. 

Він наголосив, що юнаки, які 1918 року загинули біля станції Крути, подали приклад кожному  - політикам, воїнам, волонтерам, нинішньому поколінню молоді. Розенко також зазначив, що нинішня молодь у складі Збройних Сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Державної прикордонної служби, Національної поліції належним чином захищає Україну від російських агресорів, і подякував їй за службу від імені українського народу.

Нагадаємо, у липні 2017 року стало відомо, що на студії імені Довженка знімають фільм «Таємний щоденник Симона Петлюри», що фінансується Конгресивним комітетом Америки та Україною. Стрічка охоплює останні роки життя Петлюри в еміграції, а прийом написання щоденника переносить глядачів із Парижа в Україну, до подій та дійових осіб того короткого періоду УНР, коли Україна здобула, та не змогла втримати незалежність.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1574
Читайте також
10.09.2018 14:25
Ігор Грабович
для «Детектора медіа»
4 437
07.09.2018 13:00
Андрій Кокотюха
для «Детектора медіа»
4 841
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду