Україна увійшла до переліку  країн, які є світовими блокчейн-лідерами

Україна увійшла до переліку країн, які є світовими блокчейн-лідерами

26 Січня 2018
1956
26 Січня 2018
17:27

Україна увійшла до переліку країн, які є світовими блокчейн-лідерами

1956
Україна позначена на карті світових блокчейн-лідерів, яку представили на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. Про це повідомляє співзасновник і виконавчий директор Дослідницького інституту блокчейна Дон Тапскотт.
Україна увійшла до переліку  країн, які є світовими блокчейн-лідерами
Україна увійшла до переліку  країн, які є світовими блокчейн-лідерами

Про це повідомляє «112 Україна».

«Дослідницький інститут блокчейна нещодавно оприлюднив презентацію "Мережеві лідери блокчейна", в якій розглядаються деякі з ключових центрів для інновацій з блокчейном для наших партнерів», - йдеться в повідомленні.

На карті «Світова карта блокчейна: країни-лідери в інноваціях блокчейна» Україна була позначена червоним кольором, як і США, Канада, Бразилія, Австралія, Ізраїль, Арабські Емірати, Грузія, Естонія, Велика Британія, Франція, Німеччина, Швеція і Китай.

Як повідомлялося, 24 січня Президент України Петро Порошенко прибув до Швейцарії для участі у Всесвітньому економічному форумі, який проходить в Давосі. На форумі вперше відкрився Український Дім. Його тема – «Україна: креативність, інновації, можливості». Також відбувся і традиційний «український сніданок», в рамках якого українськийму президент заявив, що Україна в 2017 році стала країною інвестицій і скоро зможе зайняти місце у першій 50-ці рейтингу Doing Business.

Блокчейн – це розподілена база даних, у якій зберігається інформація про кожну транзакцію, вироблену в системі. Дані зберігаються у вигляді ланцюжка блоків (звідси і назва – blockchain) з записами про транзакції. Їх неможливо підробити, так як кожен новий запис здійснює підтвердження вже існуючих ланцюжків. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1956
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду