«Обозреватель» запустив медичний сервіс «МедОбоз»

«Обозреватель» запустив медичний сервіс «МедОбоз»

25 Січня 2018
3785
25 Січня 2018
13:03

«Обозреватель» запустив медичний сервіс «МедОбоз»

3785
«Відтепер читачі «Обозревателя» в режимі онлайн можуть отримати відповіді практично на всі питання, які мають відношення до медицини, здоров'я та здорового способу життя», - каже керівник проекту, лікар Віктор Литвиненко
«Обозреватель» запустив медичний сервіс «МедОбоз»
«Обозреватель» запустив медичний сервіс «МедОбоз»

«МедОбоз» включає наступні розділи: «Ліки», «Хвороби», «Симптоми», «Аналізи», «Лікарі», повідомили «Детектору медіа» в редакції «Обозревателя».

За словами пана Литвиненка, в розділі «Ліки» читачі зможуть знайти практично будь-який лікарський засіб. Причому зробити це як алфавітом, так і через пошуковий рядок за назвою діючої речовини або торгового препарату. До кожного препарату додається фотографія упаковки і самого препарату: таким чином, читач знатиме, як виглядають ті або інші ліки.

«У майбутньому «МедОбоз» планує розміщувати інформацію про вартість препаратів, те, де можна купити ті або інші ліки і які у них можуть бути аналоги», - зазначає Литвиненко. За його словами, список лікарських засобів щодня поповнюється новинками вітчизняної та іноземної фарміндустрії.

У розділі «Хвороби» читачі зможуть отримати вичерпну інформацію про цікавить захворюванні, в розділі «Аналізи» - які бувають види аналізів і про що скаже результат того чи іншого аналізу.

У розділі «Симптоми» читач побачить інтерактивну карту людського тіла, представлену в жіночому і в чоловічому варіанті.

«Усе, що потрібно - навести мишку на потрібну частину тіла, і вибрати зі списку симптомів той, який турбує читача», - зазначає Литвиненко. При натисканні на симптом праворуч з'явиться список варіантів хвороб, для яких цей симптом характерний. Переглянувши ці хвороби, читач зможе точніше зрозуміти, що з ним відбувається.

Крім того, за словами Литвиненка, «МедОбоз» дасть можливість отримати безкоштовну консультацію лікаря онлайн.

«Експерти на «МедОбозе»- це практикуючі лікарі, які мають реальний досвід роботи з пацієнтами, дадуть вичерпні відповіді на питання про здоров'я, що турбують читача. І якщо людина, яка ставить запитання, може поставити його анонімно, то фахівці проводять онлайн-консультації під своїми справжніми іменами, кожною відповіддю підтверджуючи свою репутацію професіоналів і відповідаючи за кожне сказане слово», - каже керівник проекту.

Коло лікарів-консультантів, які надають відповіді на питання, за словами Литвиненка, щодня зростатиме.

Як повідомляв «Детектор медіа», наприкінці листопада 2017 року в Україні запустився сервіс для спілкування журналістів і експертів - HelpSMI, яким користуються вже понад 600 медійників. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3785
Читайте також
26.02.2020 16:27
Іра Рябоштан
«Детектор медіа»
12 147
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду