Трамп назвав «психічно хворим» журналіста, який написав про нього скандальну книгу

Трамп назвав «психічно хворим» журналіста, який написав про нього скандальну книгу

14 Січня 2018
1965
14 Січня 2018
12:29

Трамп назвав «психічно хворим» журналіста, який написав про нього скандальну книгу

1965
Президент США Дональд Трамп назвав «психічно хворим» автора книги «Вогонь і лють: Всередині Білого дому Трампа», американського журналіста Майкла Волффа.
Трамп назвав «психічно хворим» журналіста, який написав про нього скандальну книгу
Трамп назвав «психічно хворим» журналіста, який написав про нього скандальну книгу

Про це повідомляє «Громадське ТБ».

«Надходить так багато фейкових новин. Вони навіть не намагаються викласти вірно чи виправити, коли вони не праві. Вони просувають фейковую книгу психічно хворого автора, який свідомо пише неправдиву інформацію», — написав Дональд Трамп у своєму Twitter.

Він також висловив упевненість в тому, що провідні ЗМІ «божеволіють» через його перемогу на виборах.

Сам Майкл Волфф заявляв, що «Трамп не має авторитету і схожий на дитину».

Раніше повідомлялося, що Трампа звинувачують у тому, що напередодні виборів він заплатив порноакторці Стефані Кліффорд за мовчання про їх зв'язок в 2006 році.

Нагадаємо, раніше а втор книги «Вогонь і лють: у коридорах Білого дому Трампа» журналіст Майкл Волфф повідомив, що його видавець не відмовиться від її випуску. Книга надійшла у продаж у п'ятницю, 5 січня.

Майкл Волфф - 64-річний американський журналіст і письменник, який вів колонки в таких виданнях, як New York Magazine, Vanity Fair, USA Today, The Guardian, British GQ і інших. Книга про Трампа стала сьомою в його письменницькій кар'єрі. Доступ до команди майбутнього президента Волфф отримав від самого Трампа в червні 2016 року. Тоді журналіст написав статтю для The Hollywood Reporter, де позитивно оцінив Трампа.

Книга «Вогонь і лють: у коридорах Білого дому Трампа» (Fire and Fury: Inside the Trump White House) написана на основі 200 інтерв'ю. У ній серед іншого наводяться інтерв'ю колишнього головного стратега Білого дому Стіва Беннона, який зробив безліч неприємних для Дональда Трампа заяв. Наприклад, він назвав «зрадою» зустріч між сином Трампа і групою росіян напередодні президентських виборів 2016 року, яку у рамках розслідування про можливе втручання Росії в американські вибори зараз вивчає спеціальний прокурор Роберт Мюллер.

Прес-секретар Білого дому Сара Сандерс назвала книгу «брудною таблоїдною вигадкою», наповненою брехливою і недостовірною інформацією, отриманою у людей, що не мають доступу до президента або впливу в Білому домі.

Адвокати Трампа в офіційному повідомленні стверджують, що розглядають можливість звернення до суду з позовом про наклеп.

Старший радник Трампа з питань політики Стівен Міллер став на захист президента під час інтерв’ю на CNN. Стівен Міллер ігнорував питання ведучого й наполягав на тому, що Дональд трамп є талановитим президентом й книга Майкла Волффа спотворено розповідає про адміністрації Трампа. За даними джерел каналу CBS, охороні довелося ввивести Стівена Міллера зі студії.

Президент США Дональд Трамп повідомив, що його адміністрація перегляне американське законодавство щодо наклепу аби знайти можливі способи посилити його.

Організація WikiLeaks виклала у вільний доступ книгу американського журналіста Майкла Волффа «Вогонь і лють: у Білому домі Трампа», за що її можуть звинуватити у порушенні авторських прав.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1965
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду