Ірина Геращенко закликала політиків припинити «словоблуддя в ефірах»

Ірина Геращенко закликала політиків припинити «словоблуддя в ефірах»

3 Січня 2018
2277

Ірина Геращенко закликала політиків припинити «словоблуддя в ефірах»

2277
Перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко обурена поведінкою тих українських політиків, які, за її виразом, «розсусолюють по ефірах», що «держава не відбулася»
Ірина Геращенко закликала політиків припинити «словоблуддя в ефірах»
Ірина Геращенко закликала політиків припинити «словоблуддя в ефірах»

Про це Ірина Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook.

«З тими, хто волає «Україна, вставай!», пише в стрічці, що в нас «немає держави», розсусолює по ефірах, що «держава не відбулася», про «гєноцид» - в мене різні життєві дороги й цінності, - написала перший заступник голови ВР. - Хлопцям на фронті скажіть, що «немає держави». То що ж вони тоді ціною свого життя захищають? Ваше словоблуддя в ефірах? Тим, хто з пекельних тюрем ОРДЛО повернувся, посмійте сказати, що за них, поки ви нили, боролася «держава, яка не відбулася», а хлопці в цей час там ховали український прапор і чекали Україну».

«Україна давно вже встала, випрямилася й гордо тримає голову. Україна відбулася - ми думали, що в 91, але виявилося, в 2014. І це тільки «браття» намагаються й собі, й світові втюхати, що поряд - недодержава. Гидко, що цьому деякі політики й політикани підспівують», - наголосила пані Геращенко.

Як повідомляв «Детектор медіа», у середу, 27 грудня, із полону ОРДЛО звільнили 73 українці. Україна передала бойовикам 233 особи.

Як повідомляв «Детектор медіа», серед перших 16 переданих бойовиками «ЛНР» представникам України українських заручників був український блогер Едуард Неделяєв, який зник 21 листопада 2016 року в Луганську. Пізніше стало відомо, що його затримали бойовики так званого «Міністерства державної безпеки ЛНР». Блогер писав про життя міста та ІТ. Згодом російський телеканал оприлюднив відео затримання блогера.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2277
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Володимир
2295 дн. тому
САме Геращенко відзначається агресивним словоблуддям.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду