Іранська влада блокує доступ до Telegram та Instagram

Іранська влада блокує доступ до Telegram та Instagram

2 Січня 2018
3506

Іранська влада блокує доступ до Telegram та Instagram

3506
Іранська влада на тлі протестів у країні блокує доступ до месенджера Telegram через відмову адміністрації закрити канал опозиційного видання Sedaie Mardom. Також блокується Instagram
Іранська влада блокує доступ до Telegram та Instagram
Іранська влада блокує доступ до Telegram та Instagram

Про це повідомляє «Громадське телебачення».

«Іранська влада блокує доступ до Telegram для більшості іранців після нашої публічної відмови закрити https://t.me/sedaiemardom та інші канали мирних протестувальників», – написав засновник Telegram Павло Дуров.

Як повідомив Дуров, раніше за порушення правил, що забороняють заклики до насильства, Telegram заблокував канал amadnews, який використовувався учасниками протесту в Ірані. Також були заблоковані «дзеркала» каналу.

Також була заблокована соцмережа Instagram, передає Associated Press. Влада пояснила це рішення необхідністю «підтримання миру і безпеки громадян». За даними агентства, рішення було ухвалено Вищою радою національної безпеки Ірану і є тимчасовим.

Демонстрації в Ірані, почалися 28 грудня в одному місті з протестом проти подорожчання яєць, до 29 грудня перекинулися на всю країну і набули політичного характеру.

Виступи  невдоволених інфляцією, владою ісламської духовності та витратною зовнішньою політикою стали найбільшими з 2009 року.

Демонстрації вилилися в сутички. Десятки людей були заарештовані.

 Фото: Independent Nigeria

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3506
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду