Чаплинську телерадіовежу планується реконструювати до травня 2018 року

Чаплинську телерадіовежу планується реконструювати до травня 2018 року

18 Грудня 2017
1131
18 Грудня 2017
13:42

Чаплинську телерадіовежу планується реконструювати до травня 2018 року

1131
Для нас важливо, щоб українське слово чули наші співвітчизники на тимчасово окупованій території Криму», – наголошує голова Херсонської облдержадміністрації Андрій Гордєєв.
Чаплинську телерадіовежу планується реконструювати до травня 2018 року
Чаплинську телерадіовежу планується реконструювати до травня 2018 року

Проект реконструкції Чаплинської телерадіовежі планується реалізувати до травня 2018 року.

Про це заявив голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв після огляду телерадіовежі, повідомляє Крим.Реалії.

«Дуже цікавий проект. Закінчити його ми повинні до травня 2018 року. Металоконструкції для будівництва і споруди вежі вже готові. Для нас важливо, щоб українське слово чули наші співвітчизники на тимчасово окупованій території Криму», – зазначив Гордєєв.

Як повідомляв «Детектор медіа», висота вежі збільшиться майже на 40 метрів, а також будуть встановлені потужніші передавачі. Про це поінформували член Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський та в.о. генерального директора Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (РРТ) Олександр Богданов 15 грудня на брифінгу в Херсонській облдержадміністрації, присвяченому питанням нещодавно ухваленого Верховною Радою України закону про внесення змін до деяких законів України щодо тимчасових дозволів на мовлення в зоні проведення антитерористичної операції та прикордонних районах України.

Раніше Сергій Костинський повідомляв про плани щодо «створення додаткового цифрового мультиплексу з метою організації потужного мовлення в напрямку Армянська і Красноперекопська перших п'яти українських телеканалів».

Крім цього, державні органи України планують організувати аналогове мовлення двох українських телеканалів і до семи українських радіостанцій на анексований півострів.

Нагадаємо, 17 серпня з Чонгарської телерадіовежі в Херсонській області розпочалася трансляція цифрового телебачення на територію анексованого Криму. На територію Північного Криму транслюються п'ять каналів – «UA: Крим», «5 канал», «Прямий канал» (колишній «Тоніс»), ICTV, «Чорноморська телерадіокомпанія».

23 листопада Сергій Костинський повідомив, що Київ збільшив потужність мовлення на територію анексованого Росією Криму більш ніж утричі.

Фото: Крим.Реалії

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1131
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду