ОМКФ-2018 розпочав прийом заявок у конкурсні програми

ОМКФ-2018 розпочав прийом заявок у конкурсні програми

15 Грудня 2017
1914
15 Грудня 2017
17:11

ОМКФ-2018 розпочав прийом заявок у конкурсні програми

1914
9-й Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ), котрий пройде 13-21 липня 2018 року, починає відбір фільмів у конкурсні програми.
ОМКФ-2018 розпочав прийом заявок у конкурсні програми
ОМКФ-2018 розпочав прийом заявок у конкурсні програми

Про це повідомляє прес-служба кінофестивалю.

Учасником Міжнародної конкурсної програми можуть стати ігрові повнометражні фільми високої художньої якості із глядацьким потенціалом (арт-мейнстрім) і завершені після 1 січня 2017 року, прем’єри яких не відбувались на території України на момент початку кінофестивалю у 2018 році.

До Національної конкурсної програми відбираються ігрові та неігрові повнометражні та короткометражні фільми усіх жанрів українського виробництва або копродукції з Україною, завершені після 1 січня 2017 року.

До участі у Конкурсі європейських документальних фільмів приймаються повнометражні документальні стрічки, що були вироблені повністю або у межах міжнародної копродукції; зі списком країн можна ознайомитися на сайті ОМКФ у розділі Регламент. Також там розміщено детальну інформацію про правила та процедуру подачі заявок на 9-й Одеський кінофестиваль.

Приймання заявок до міжнародної, національної та документальної конкурсної програми відкрито з 14 грудня 2017 до 10 квітня 2018. Заповнити онлайн-форму заявки можна на офіційному сайті ОМКФ.

Селекція фільмів у конкурсні програми здійснюється відбірковою комісією, в яку входить програмна дирекція кінофестивалю. 

Нагадаємо, Одеський міжнародний кінофестиаль (ОМКФ) запровадив нову номінацію в національному конкурсі – «Найкраща режисерська робота».

Також відтепер кожен фільм, що пройшов селекцію відбіркової комісією ОМКФ, зможе брати участь лише в одній конкурсній програмі кінофестивалю.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1914
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду