Нацрада закликала мовників переосмислити свою роль і цілі

Нацрада закликала мовників переосмислити свою роль і цілі

16 Листопада 2017
864
16 Листопада 2017
15:42

Нацрада закликала мовників переосмислити свою роль і цілі

864
Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення (Нацрада) привітала працівників радіо, телебачення та зв’язку з професійним святом
Нацрада закликала мовників переосмислити свою роль і цілі
Нацрада закликала мовників переосмислити свою роль і цілі

«У День професійного свята прийнято говорити лише гарні слова і побажання, однак ми всі чудово знаємо, якою нині є довіра до ЗМІ, до телебачення і радіо, які залишаються найбільш доступним джерелом інформації, і це сумно усвідомлювати», – йдеться на сайті регулятора.

Нацрада зазначає, що конкурентоздатними будуть ті ресурси, які вироблятимуть якісний інноваційний продукт і яким віритимуть користувачі.

«Тому в День працівників радіо, телебачення та зв’язку бажаємо всім мовникам переосмислити свою роль і свої цілі, знайти ті теми, мотиви й історії, яких найбільше в наш час потребує український глядач і слухач», – ідеться у вітанні Нацради.

Крім того, Нацрада закликала медійників «бути патріотами своєї країни і в професійному сенсі робити усе задля того, щоб її поважав увесь цивілізований світ».

Нагадаємо, 16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку. Президент Петро Порошенко привітав працівників радіо, телебачення і телекомунікаційної галузі України.

Міністр інформаційної політики України (МІП) Юрій Стець від імені міністерства також привітав із професійним святом співробітників сфери телебачення та радіо.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
864
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду