Стартує кінофестиваль «Дні Єрусалиму в Києві»

Стартує кінофестиваль «Дні Єрусалиму в Києві»

12 Листопада 2017
1205
12 Листопада 2017
17:03

Стартує кінофестиваль «Дні Єрусалиму в Києві»

1205
16 листопада в рамках «Днів Єрусалиму в Києві» у кінотеатрі «Оскар» (ТРЦ Gulliver) стартують покази кінопрограми фестивалю, до якої увійшли чотири фільми, зняті в Ізраїлі. Захід відбувається за підтримки Посольства Держави Ізраїль в Україні.
Стартує кінофестиваль «Дні Єрусалиму в Києві»
Стартує кінофестиваль «Дні Єрусалиму в Києві»

Про це повідомляє кінокомпанія «Артхаус Трафік».

Фестиваль «Дні Єрусалиму в Києві» пройде на честь 50-річчя об'єднання міста. Фільми, відібрані в програму кіносекції, були відзначені національними преміями та брали участь в міжнародних кінооглядах класу А. Покази у кінотеатрі «Оскар» у ТРЦ Gulliver можуть відвідати всі охочі – доступ на сеанси безкоштовний, за попередньою реєстрацією на сайті. Старт реєстрації – 13 листопада.

Відкриє фестиваль драма «Підмостки» про хлопця, який шукає себе, в той час як його авторитарний батько бачить у сині спадкоємця свого будівельного бізнесу. Стрічка Матана Яіра була номінована на 7 премій Ізраїльської кіноакадемії та була відзначена званням найкращого ізраїльського фільму на Єрусалимському кінофестивалі.

Інший фаворит ізраїльського «Оскара» – картина «Віфлеєм» про взаємини офіцера секретної служби та його палестинського інформатора. Трилер Юваля Адлера отримав премії за найкращі фільм, режисера, сценарій, кастинг, монтаж і актора другого плану.

Горрор «Єрусалим» покаже глядачеві біблійний апокаліпсис в стародавньому місті: головні герої фільму приїжджають на канікули, та опиняються в епіцентрі кошмару.

Для дітей у програмі фестивалю заплановано денний сеанс, на якому буде показане сімейне фентезі «Абулеле». Назву фільму дало чарівне волохате чудовисько, яке за допомогою нових друзів намагається повернутися додому. Стрічка була представлена ​​в дитячій програмі Міжнародного кінофестивалю в Торонто, де удостоїлася спеціальної згадки.

Після 20 листопада активісти та керівники кіноклубів мають змогу провести фестиваль у своєму місті у рамках проекту «Артхаус Клуб». Для цього потрібно подати заявку на сайті.

Нагадаємо, у квітні Верховна Рада ратифікувала угоду про спільне виробництво фільмів та співробітництво в сфері кінематографії між Кабінетом міністрів України та урядом Ізраїля.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1205
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду