Телеканал «Рада» повідомляє про блокування оновлення телетехніки

Телеканал «Рада» повідомляє про блокування оновлення телетехніки

5 Жовтня 2017
1837
5 Жовтня 2017
11:00

Телеканал «Рада» повідомляє про блокування оновлення телетехніки

1837
«Рада» повідомляє, що ТОВ «Комтел», пропозиції якої не відповідають вимгам каналу, блокує модернізацію телевізійного обладнання сесійної зали Верховної Ради України
Телеканал «Рада» повідомляє про блокування оновлення телетехніки
Телеканал «Рада» повідомляє про блокування оновлення телетехніки

Про це йдеться в релізі прес-служби каналу.

Як зазначено, державне підприємство «Парламентський телеканал "Рада"» 18 серпня 2017 року оголосив конкурс на проведення відкритих торгів із закупівлі обладнання для телерадіомовлення. Зокрема, планується провести закупівлю відеокамер, комплексу поворотних механізмів та обладнання ефірної апаратної. Апаратну планується зробити на базі PlayOut. На це передбачено 20 млн грн.

Тендерні пропозиції надійшли від трьох компаній: ТОВ «Депс Солюшенз», ТОВ «Віжн Хаус» та ТОВ «Комтел». За висновками комісії, вимогам тендерної документації відповідають ТОВ «Депс солюшенз» та ТОВ «Віжн Хаус». Зазначено, що пропозиції ТОВ «Комтел» вимогам телеканалу не відповідають по багатьох параметрах і суперечать вимогам тендерної документації.

«До прикладу, телеканал у тендерній документації заявляв про необхідність трьох плазмових екранів, натомість ТОВ "Комтел" пропонує лише два екрани. І таких прикладів з невідповідності пропозицій до потреб є чимало. Зважаючи на це, тендерний комітет пропозиції ТОВ "Комтел" відхилив відповідно до вимог пункту 4 частини першої статті 30 Закону України "Про публічні закупівлі". Протоколи направлені до Prozorro», – повідомляє «Рада».

Аукціон із проведення торгів мав відбутися 5 жовтня. Втім, як зазначає «Рада», 2 жовтня ТОВ «Комтел» оскаржило це рішення.

Такі дії компанії «Рада» розцінює як «спробу заблокувати проведення тендеру та зірвати закупівлю необхідного обладнання».

Детальніше про роботу телеканалу «Рада» можна дізнатися з матеріалу «Дектора медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1837
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Гога
2388 дн. тому
20 тыс грн?! Это что шутка? Любительская видеокамера столько стоит. А они хотят сказать, что за 20 тыс грн, обновят все камеры и оборудование?))) Похоже на какие-то махинации.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду