Укрінформ запускає «принципово новий сервіс» - «Анонси подій»

Укрінформ запускає «принципово новий сервіс» - «Анонси подій»

1 Серпня 2017
2199
1 Серпня 2017
14:31

Укрінформ запускає «принципово новий сервіс» - «Анонси подій»

2199
Зокрема анонси можна буде відстежувати на сайті агентства в режимі «реального часу»
Укрінформ запускає «принципово новий сервіс» - «Анонси подій»
Укрінформ запускає «принципово новий сервіс» - «Анонси подій»

Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ» запускає на своєму сайті новий розділ – «Укрінформ. Анонси», позиціонуючи його як «принципово новий сервіс» в анонсуванні подій.

Про це «Детектору Медіа» повідомили в агентстві.

«Ми всі знаємо, що для журналіста поінформованість про майбутні події завжди є критично важливою, - каже генеральний директор Укрінформу Олександр Харченко. – Відтак ми пропонуємо справді принципово новий сервіс - Анонс подій в он-лайн-режимі. Чим це відрізняється від традиційних вісників з анонсами, що їх зазвичай випускають інформагентства?

По-перше, ви не чекаєте на вісник з переліком подій, що виходить в обумовлений час, а відстежуєте анонси на сайті агентства в режимі «реального часу».

Ви не платите за інформацію - це по-друге, – анонси з`являються у відкритому доступі. Відтак сервіс тепер стає доступний кожному – блогерам, журналістам-фрілансерам, PR-фахівцям, аналітикам, тоді як «традиційні» Анонси переплачували переважно редакції та хіба що окремі журналісти.

Нарешті, по-третє, по-четверте, по-п`яте, шосте тощо: новий сервіс Укрінформу має численні «фішки», що полегшують планування роботи та роблять його ефективнішим».

За словами пана Харченка, «можна скористатись фільтрами (тема, дата, локація, спрямування та тип заходу), налаштувавши стрічку анонсів під свої потреби та тематику – політичну, економічну, спортивну чи іншу. Можна прокласти свій маршрут до місця події, не виходячи «у зовнішній світ» - сервіс інтегровано із звичними «гуглівськими» картами. Можна імпортувати цікаві вам події до свого гугл-календаря, а невдовзі можна буде налаштувати переадресацію важливих для нього подій в будь-який із месенджерів або на електронну пошту. Надалі сервіс буде інтегровано із деякими додатками (наприклад Slack, Trello тощо)».

Поки що сервіс функціонує в бета-версії, всі можливі та раціональні пропозиції щодо вдосконалення, а також анонси приймаються за адресою anons@ukrinform.com.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2199
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду