Побачила світ «Хроніка свободи слова – 2016»

Побачила світ «Хроніка свободи слова – 2016»

20 Червня 2017
1290
20 Червня 2017
10:10

Побачила світ «Хроніка свободи слова – 2016»

1290
Випуск містить описи усіх зафіксованих випадків порушень прав журналістів та утисків свободи слова
Побачила світ «Хроніка свободи слова – 2016»
Побачила світ «Хроніка свободи слова – 2016»

Вийшла друком «Хроніка свободи слова – 2016».

Про це повідомляється на сайті ІМІ.  

«Хроніка свободи слова – 2016» – це аналітичний підсумок моніторингу свободи слова в Україні, який впродовж 2016 року проводив ГО «Інститут масової інформації» за підтримки проекту «У-Медіа», що реалізується «Internews Network» за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та неприбуткової організації «Національний внесок заради демократії» (NED), а також Посольства США в Україні.

Випуск містить короткі описи усіх зафіксованих випадків порушень прав журналістів та утисків свободи слова, розташовані у хронологічному порядку.

Примірник видання можна отримати в офісі ІМІ за адресою: вулиця Велика Васильківська, 47, офіс 17.

Як повідомляв «Детектор Медіа», оприлюднено підсумки опитування мешканців восьми областей Півдня та Сходу України, проведеного компанією GfK на замовлення Інституту масової інформації (ІМІ) за підтримки Української ініціативи з підвищення впевненості (UCBI) та USAID. Згідно з даними дослідження, 15% телеглядачів на Півдні і Сході України помічали приховану рекламу, пропаганду або упереджені матеріали на загальноукраїнських телеканалах, а 12% користувачів інтернету – у всеукраїнських онлайн-виданнях.  

Фото: imi.org.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1290
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду