Пограбовано офіс редакції програми «Остання Барикада», що виходить на «Центральному каналі»

Пограбовано офіс редакції програми «Остання Барикада», що виходить на «Центральному каналі»

18 Червня 2017
2609
18 Червня 2017
14:02

Пограбовано офіс редакції програми «Остання Барикада», що виходить на «Центральному каналі»

2609
Екс-депутат, громадський діяч, продюсер, ведучий програми «Остання барикада» на «Центральному каналі» Олесь Доній заявив про пограбування офісу мистецького об'єднання «Остання Барикада» в Києві. Він стверджує, що злочин здійснено заради інформації з комп'ютерів та з метою залякування.
Пограбовано офіс редакції програми «Остання Барикада», що виходить на «Центральному каналі»
Пограбовано офіс редакції програми «Остання Барикада», що виходить на «Центральному каналі»

Про це Олесь Доній написав у своєму Facebook 14 червня.

«Критикуєте Порошенка? Вас пограбують! Сьогодні вночі пограбували офіс "Останньої Барикади". Грабіжників цікавила інформація. З 5 комп'ютерів вкрадені 2-і один з них якраз мій, за яким я особисто працюю. Він дешевенький, старенький, глючить, без блоку живлення не працює, але працюю за ним саме я. Його і взяли. Красти в офісі "Останньої Барикади" нема чого-ані грошей, ані цінностей. Два комп'ютера , які вкрали можна здати хіба що за гривень 200. Отже, прийшли з двома цілями: 1.Інформація. 2. Попередження», - заявив він.

За його словам, до нього додому «вламувалися вже кілька разів».

«Зокрема "випадково" на наступну ніч після того, як я на одній з конференцій я говорив про необхіднсть дострокових президентських виборів, бо з цим Президентом Україну чекає бідність і відсталість. Ну що ж, ще один привіт від влади? Звісно, жодних доказів.  Звісно, порохоботи скажуть, ну до чого тут влада? Це ж просто "злочинці"! Ага, говоріть-говоріть. І паролі від моїх пошт (які були на комп'ютері) теж потрібні "злочинцям", а не спецслужбам, ну да, ну да... "Рошенізація країни" продовжується. З святом демократії вас, пані та панове. Вибороли...», - написав Олесь Доній.

У своєму коментарі «Детектору медіа» Олесь Доній підтвердив факт пограбуванні та уточнив, що зловмисники не були грабіжниками, бо не винесли з офісу більш дорого вартісну техніку – відеокамери і фотоапарати, які використовуються для зйомки програми «Остання барикада».

«Добре, що ми встигли передати на "Центральний канал" запис останньої програми, бо був вкрадений саме той комп’ютер, на якому цей запис був», - сказав ведучий і продюсер програми.

Олесь Доній повідомив про пограбування у поліцію, на місці злочину побували криміналісти. Однак він не очікує від правоохоронців результативних дій. «Якщо мою квартиру тричі пограбували за півтора року, і злочинці не встановлені поліцією, то про що тут можна говорити», - сказав він.

Він також сказав «Детектору медіа», що пов’язує пограбування виключно із своєю громадсько-політичною діяльністю і критикою діяльності чинного Президента України.

Нагадаємо, Олесь Доній виступає продюсером двох програм на «Центральному каналі» - «Остання Барикада» і «Музична обойма», які виходять в ефірі відповідно щовівторка і щосуботи.

На фото - Олесь Доній

Фото: «Остання Барикада»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2609
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду