У Львові комунальний телеканал орендуватиме приміщення за 1 грн

У Львові комунальний телеканал орендуватиме приміщення за 1 грн

27 Квітня 2017
1845
27 Квітня 2017
11:20

У Львові комунальний телеканал орендуватиме приміщення за 1 грн

1845
Львівська облрада прийняла рішення про встановлення пільгової орендної плати КП ЛОР «Телекомпанія "Львів-ТБ"» у розмірі 1 грн
У Львові комунальний телеканал орендуватиме приміщення за 1 грн
У Львові комунальний телеканал орендуватиме приміщення за 1 грн

Відповідне рішення депутати прийняли на сесії 25 квітня, повідомляє телеканал ZIK.

«Установити орендну плату в розмірі 1 гривня на рік (без ПДВ) за орендоване комунальним підприємством Львівської обласної ради «Телекомпанія "Львів-ТБ"» нерухоме майно за адресою: вул. Підвальна, 3/вул. Валова, 31, м. Львів», – йдеться у документі.

Забезпечити виконання цього рішення доручено Управлінню майном спільної власності обласної ради.

Нагадаємо, 16 лютого Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію супутникового телеканалу Львівської обласної ради «Львів-ТБ» (КП «Телекомпанія “Львів-ТБ”»), дозволивши телеканалу змінити логотип на «Перший західний», а також програмну концепцію та параметри супутника.

«Львів-ТБ» - це комунальне підприємство, засноване Львівською обласною радою. Комунальний телеканал мовив в аналоговому ефірі у Львові на 12 ТВК 4 години на добу, поділяючи цю частоту з ТРК «Львів» (у минулому – Львівська ОДТРК, нині – філія НСТУ) і телеканалом ZIK. У 2011 році Нацрада не продовжила ліцензію «Львів-ТБ» на мовлення на 12 ТВК, оскільки канал перед тим деякий час не виходив в ефір, а потім ретранслював програми ZIK. У 2013 році Нацрада видала телекомпанії ліцензію на супутникове мовлення, відтоді «Львів-ТБ» розпочав цілодобове мовлення на супутнику і в кабельних мережах.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1845
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду